Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 13 Oktober 2009

KEMENTERIAN PELANCONGAN - RUMAH TERBUKA DI MATIC , JALAN AMPANG































Ermm...jamuan sempena Aidilfitri Kementerian Pelancongan Malaysia ...memula planning tu nak g naik keta jabatan...last last..ramai lak nak ikut..so..terpaksa la aku g naik bas..aku g ngan member aku tuu ...rizal...bila turun bawah..tup tup bas dah blah..tinggalkan kitorang..so ...tukar plan..naik motor..cepat dan pantas..

Sampai sana..aku cargas mengambil gambar..khas untuk tatapan pembaca blog ku..Semuanya aku nampak sedap sedap belaka..tapi aku takde selera nak makan sebab cuaca panas..so amik gambar je la..aku sempat makan char keow teow je..tu pun ada satu akak tu tolong amikkan..hehe..aku mintak dia amikkan..baik orangnya...tak lama lagi dia nak sambut deepavali lak...hehehe..cool..

Dari nak amik gambar , terus aku jadi petugas..kena layan agen MM2H yang datang...nak tunggu bos aku...lambat lagi...big boss aku dah suh aku..huhu..nak wat camana..layan je leee...

Dalam kul 1 lebey , aku tak tahan dengan cuaca...aku ajak member aku blah...balik opis...sampai opis...segera aku upload semua pic diatas ni untuk korang..hehehe...selamat menjamu selera..hehehe..daaa

2 komen :

Tanpa Nama berkata... [Reply to comment]

beshnyerrr dpt mkn preeee..

girl_hippies88 berkata... [Reply to comment]

nape gmbar sue xde?? huhu... pnt je mnari kat atas pentas yg kecil tu... hehehe

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI