Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 1 Julai 2009

Emergency call di pagi buta ?? Arghhh ..


" Kringggggggg .. kringgggg .. "
Hp wife memekak di pada jam 3-4 pagi..  Dah la lagu tak best .. letak basic jer walaupun guna hp moden .. Dengan aku aku terkejut dek deringan hp tu ..
Lepas dia bebel jap .. Dia letak telefon ... Aku yang terkejut terpinga-pinga.. Apa kes time time gini call ? Biasanya  mesti ada hal kecemasan .. Takkan nak wish raya lagi kot ?
" Nape ? Sapa call ? " . Aku tanya wife ..
" Zma... dia missed call tadi .. Pastu saya call balik.. Dia terkejut .. Ingat ada apa hal ? Padahal dia yang call dulu .. Ni mesti tertekan hp tu .. "  Wife kasi penjelasan dengan mata  tertutup ..
Adoiiiiiiiiiiiiiii.. tak pasal pasal aku sakit kepala terus dek terkejut dengan bunyi telefon tu .. Adesss ...
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI