Hari Terakhir Cuti Raya

9:43 PTG
Esok dah keje...nak setting mood untuk keje..hehehe..antaranya , iron baju untuk seminggu....baju yang dipilih semuanya baju berlengan pende...

Mood = Hancusss....

12:53 PG
Begitulah aku rasa hari ini..Hari ini yakni semalam...ni dah masuk hari lain dah...aku tak tau nape rasa tersangatlah malasnyer..Nak tengok...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009