Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 23 Oktober 2009

Pagi - Nyanyi la pulak

Yeessss...last day keje..pas ni berenti keje ...yeahhooooo...Mmg la ari last keje sbb esok cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...rabu baru kije balik...waduh...besh sungguuuh....

Walaupun aku cuti tapi blog ku tetap bekerja..tidak mungkin akan cuti selagi aku termampu !! ...hehehe...ari ni lak kat opis , setenang air di kolam renang waktu pagi...nyaman dan damai...huhuh..

Last update aku , semalam sampai kul 1 lebih pagi..aku cuma memasukkan gambar...bukan malas nak bercerita tapi saja bagi korang rileks skit..just tengok gambar je ...ni asik aku membebel je..boring gak kan..selesai aku mengupdate , aku merangkak naik atas katil...legaaa....boleh tutup mata...

Tak tau la dalam kul berapa...tiba-tiba aku terdengar ada orang menyanyi...aku boleh dengar dengan jelas...ada disebutnya 'Allah" ...seolah olah lagu nasyid...huh !

Dalam masa tu jugak aku terdengar ada orang berkata....'nyanyi la pulok ' ....ah sudahhh...

Aku terus pejamkan mata...biarkan semua itu berlalu kerana aku pasti selepas aku bangun , akan ada orang gelakkan aku !!!!!!

Celik je mata...aku tengok wife aku...dah siap mandi...anak buah aku siap ketuk pintu..suh bangun walaupun suara dia cam suruh aku tido balik ( anak buah aku tu baru 1 tahun lebih je..cakap ah uk ah uk je )

Wife aku bertanya ...ermmm...lagu apa tadi nyanyi...hahahaha..aku tau daaaaaaaaaaaahhh...aku ngigau !!!!!

;)

Khamis - Biar gambar bercerita ....
































Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI