Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 28 Oktober 2009

Rabu - Apa lagi nehhh


Ada exhibition lagi kat PWTC...tak putus putus rezeki PUTRADE..hahaha...bagus bagus...meriah gak..kali ni...haa..korang tengok sendiri la pic ni...aku nak terang lebih lebih pun , korang lagi terer dari aku...ada baiknya aku diam je ( padahal aku malas nak bercerita ) ...









Haaa...amacam ? aku pun tak tau ..hahahaha...persidangan jenayah perang...lebih kurang la kot..

Ni baru setting je..belum rasmi lagi..esok aku amik pic lagi ek...

Aktiviti aku seterusnya..korang pun tau la kan..gym gym...muka yang sama ari ari..korang pun boring nak tengok..apa tah lagi aku...hahahaha...nite ...

Pagi - Kenangan ...

Selamat pagi cikgu ....ucapan yang aku rindukan ....dah 4 tahun aku tinggalkan perkerjaan sementara aku tu ...antara pengalaman yang aku amat hargai..mengenal erti susah payah perkerjaan seorang guru ( yang benar-benar berdedikasi pada jawatanya itu ) ...

Sepanjang aku mengajar , banyak yang aku perolehi...positif dan negatif...membuatkan aku berfikir panjang...camana la anak aku satu hari nanti..adakah dia akan mendpt guru yang benar benar komited pada jawatannya atau sekadar tunggu hujung bulan nak dapat gaji ! ..ermmm

Hari ini aku mula bekerja setelah 4 hari bercuti di penang...ermm...penang ? haih..hampa..hahahaha...tamo cakap nape..kecuali yang best , dpt jumpa kawan wife aku ( g makan steamboat ) n g lunch umah pakcik aku..serta hotel yang beshhh...yang lain..kureng..hahahha..jgn marah aaa..hakikat yang perlu ditelan...

Aku sampai lewat ari ni...lrt wat hal..dok sangkut sangkut..tah apa hal pun tak tau...

Sampai kat pwtc ..aku tengok ada exhibition...tentang jenayah..ermm..aku terlupa nak snap pic ..karang balik aku amik eh...ada dua exhibition..satu lagi di bawah kelolaan MOSTI...

Ok la..aku nak g cari makan...ermm..naik 5 kg dah ni...perghh...aku nak kembalikan badan aku seperti ...
iniiiiiiiiiiiiiiiii...arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI