Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 31 Oktober 2009

Sabtu - Jogging kah kitorang ????

Jogging ? Hehehe..berjaya jugak kitorang jogging pada hari cuti ni....atas katil...enak bangett...hahaha...tah la..malas betul nak bangun pagi skang ni..erm..dah la hari biasa pun kena bangun awal...sabtu ahad pun ? perghhh...M.A.L.A.S !!

Adik ipar aku pun ada kat umah aku ari ni..dia nak exam minggu depan..so wife aku turunkanlah ilmu dia sedikit sebanyak memandangkan dia bekas pensyarah disalah sebuah kolej swasta...

Aku ? ermmm....duk kat atas dan kekadang je turun...malas nak ganggu diorng..kang segan lak adik ipar aku tu..

Petang tu..bila dah masing masing boring duk dalam umah , baru la nak kuar dari sarang tu...nak g jalan jalan area putrajaya ..memula tu ingat nak g PICC...ermm..malas nak g sana sebab dah lewat..kalau dalam kul 5 petang gitu ok la skit...ada baiknya , kitorang g lepak kat Taman Warisan , Precint 6...kot ? hahahaha..malas betul aku..semua kot jee...

Kat sini ramai orang datang makan....suasana santai...cuma kat sini semuanya layan diri...tak de sapa sapa nak datang antarkan untuk korang..hahahaha....sendiri mau ingat laaaa...






























Macam macam makanan ada kat sini..antara rajin n tak rajin je korang nak pusing carik makanna ...aku ? M.A.L.A.S !! bukan pe..kalau aku merayau , sah aku borong semua !! dah la perut cam atuk biawak komodo je skang ni..adehh...tensen tul...nak diet balik , ermm....isnin sampai jumaat je..sabtu ahad , sahih gagal...

Selesai makan, aku bawak g jalan-jalan jap...sampai kat jambatan popular precint 2 ni..aku stop keta jap..suh wife aku amik gambar...ermm..ni la hasilnya..hahahaha..bila orang takde bakat amik pic...lalalalalala..boleh laaa....kena studi lagi...hahahaha..cam la aku baguih sangat kan..hehe..








Tujuan sebenarnya jalan jalan tadi tu adalah nak ke sini..aku nak tapau roti sebab aku tau malam kang aku sahih kelaparan..atuk biawak komodo kelaparan..hahahha..senget tul ar...erk...

Pastu baru pusing pusing lagi..ermmm...dah kul 7 lebey ni...maghrib pun belum lagi ni..lajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...aku cepat cepat drive..hehehe..

Sampai umah...teruskan aktiviti seperti biasa..hehehe...ari sabtu yang mengembirakan..hahahaha..cool bebehh...
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI