Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 1 November 2009

Ahad - Lama tak membebel ..

Berakhir sudah oktober...lagi 29 hari aku nak genapkan umur aku 26 ...haih...terasa tua dah...erk...bukan 26 ke ? hahaha..33 daaa...pergh..sekejap je masa berlalu kan...

Macam macam pengalaman yang dah dilalui oleh aku..ada pahit..ada manis...ada suka..ada duka...masin pun ada ..hahaha...

Kalau korang tanya aku...kalau korang tanya la....tak tanya tak pe la..aku tetap nak cerita gak ar..tak kira ..tak kira....bilakah zaman paling best bagi aku ? aku akan jawab dengan pantas..dengan mulut tertutup rapat..depan mata sebelah tertutup...dengan jari telunjuk n ibu jari tanganku di baluti handyplast ...aku menjawab...zaman persekolahan menengahku ..hahahaha..zaman dimana ,segalanya aku rasa cam bahagia sangat..padahal pada zaman tu aku rasa nak je cepat abis belajar kan..hahaha..tapi apa pun , setiap saat setiap minit setiap jam setiap hari seminggu setiap tahun , aku amat bersyukur...bersyukur kerana masih lagi bernafas..masih lagi sempurna fizikal aku...masih lagi mempunyai orang -orang yang aku sayang ..disamping aku..

Bulan ni gak..ada satu lagi tarikh keramat..waaa..apakah tarikh itu ? hehehe..kita nantikan sama sama...

Hari ni gak aku buat satu penampilan istimewa..lama dah aku tak buat gini..heheeh..kalau sebelum kawin dulu..selalu laa..ahakss...wife aku tensen je tengok aku...menci dia kata...heehhe

Aku suka identiti aku ni..senang nak g keje...sejuk je bila mandi..save minyak rambut..save masa..tak yah buang banyak masa ..hahahaha...

Ari ni aktiviti aku tak banyak...er...tak de kot..just keluar g antar adik ipar aku balikk..then g gunting kepala aku ni..hahaha..gunting rambut daa...erk...bukan gunting..tapi gonjengkan..hahaha...selebihnya duk umah jee...


Amacam ? ada ganas ? hahahahaha...gambar lain..esok je la aku masuk kan ek..nak tidoq...nanti ada orang marah..sapa marah ? tanya sama nabil..hahahahha
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI