Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 3 November 2009

ADeh..deh deh deh deeehh..

Aku suh dia mandi...aku kata ...bau cam kambing gurun...korang tau dia cakap apa kat aku balik ? "haa ?? apa ? sakit perut ? sapa ? abang ? "

adus..aku cakap perlahan ke atau wife aku ni sound trouble?

Aku ulang sekali lagi .. " g la mandi...bau dah cam kambing gurun tu " ...

" Haa ??? "

Dikatanya aku cakap tak clear !

Aku tinggikan suara ... " abang cakap ...g la mandi !!! dah cam kambing gurun bau tuuuuu "

ADeh deh deh dehhh...

Tu la diaa...balik dari kerja luar...dari perak...tak mandi dulu ..kalut tengok fb dia..sebuk tagging pic masa dpa dulu..dulu suh amik pic tak nak..jual mahal..bila dah abis ..haa..baru dok mencari pic pic kenangan masa kat dpa dulu..adeh deh dehhhh...

suh mandi , sat katanya..haaa..bila dah kata cam kambing gurun ( tak bau pun sebenarnya ) ..baru pakat nak mandi..adeh..tu pun dah kat kul 11 lebey...huhu.....

Selasa - Kenapa aku botak ?

Em..ramai mesti tertanya..nape aku botak ? Ada banyak sebab nape aku botak...
Antaranya , nak jimat masa ...lepas mandi , aku tak perlu buang masa mengemas rambut...hehe...

Kedua ...jimat $$ ...haaa...aku tak yah beli minyak rambut atau gel...adeh...

Ketiga..jimat air..hahahah...hanya sedikit sahaja yang diperlukan untuk bahagian kepala..haaa...

Keempat...aku kelihatan ganas...brutal skit ar...malas la nak nampak ..ehem..hensem..orang kata la..aku tak penah rasa aku hensem..

Kelima ...aku bosan ngan rambut aku...

Keenam ...rambut aku bercabang..rosak..

Ketujuh...keenam enam diatas...

Haa...so dah terjawab soalan ek ?

Kalau korang nak tau..wife aku marah ke tak ? hahahah...marah ..tapi sayang tetap dihatinya..marah ciput jeee...mana la orang leh marah aku kan..aku kan kiut jeek..hahahaha....

Apa pun..aku sebenarnya nak buat cam vin Diesel..pergh..idol aku tuuu...har har har...

Selasa - Apa ada pada hari ini dan semalam...

Ahaks ..akhirnya berjaya gak menguploadkan pic ...ni pun aku amik yang selected jek..malas nak letak banyak banyak..bukannya korang tengok pun kan..hahahahah..yela.asik asik muka aku ..kan kan..tau pun..hehehhe..yelaaa..aku sedar diri..aku kan botak..hahahaha

ok..apa ada di PWTC skang.....haa..tuuuu..korang baca n eja sendiri...seminar yang dianjurkan oleh jabatan perikanan malaysia...sori ek..semua huruf kecik..malas nak besar kecikkkan...




Empat jahanam..lagi dua dah mati dibunuh.....hahahaha....sapa paling hensem ? hahahaha...semua cam penyamun tarbus je kan...sabo je leee..apa pun..i likeeee..

Bawah ni....dinner aku semalam..dah mula diet ..hehehe..go ben go...aku makan je apa pun wife aku masak..ni dia nak diet...semangat juang yang baru..ahaks...ok..aku ada meeting kang..sambung bila aku free nanti...


Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI