Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 6 November 2009

Gym gym gym ..lagiii ?

Petang ...setelah antar wife aku g opis , maka aku terus ke cheras...dua malam aku tido sini ar...heheh...boleh la aku bergym sampai tak larat...mmg aku tak larat ari in...makan tak cukup...

Ni la wajah terbaru aku..hahaha..dah tumbuh skit..baru seminggu kan..haaaa






Handphone mmg tak lepas dari tangan aku..senantiasa dibelek..



Ada perkara menarik yang dibincangkan...hahaha...lawak lawak


Haaa...tu la seringkas cerita aku ni...heheh..panjang panjang..korang meluat nak baca lak ..bukan nak masuk exam pun kan..huhu....

mlm ni ? Plan malam ni , aku nak nganga dalam umah je..sambil mencari layout yang cun untuk blog aku ni..main tak cun lak aku tengok...heheheh

Jumaat - Masjid Putra

Cuti lagi ? hehehe..nak wat camana...hahaha...ari ni wife aku g team building kat pahang...satu department dia g ...so aku kena antar dia g opis tengahari ni..sebab tu aku cuti...nak kena bawak keta balik..takkan nak biar sana kan ? ghaib nanti lak....

Keta bos aku pun ada kat aku ni ha..dia g Japan...parking kat erl putrajaya..aku kata , dari parking kat situ , baik parking je kat umah aku..insyaAllah selamat skit...dia ok je...so malam semalam , aku ngan wife aku berjanji nak jumpa kat boss aku tu kat erl putrajaya jer...dari situ aku amik keta dia n terus bawak ke umah aku je...

Memandangkan aku tak keje ari ni , aku g solat jumaat kat masjid putra je la..dekat ngan umah aku...erk..tak la dekat sangat..jauh la gak..wife aku antar sampai kat depan masjid...lepas solat..dia amik aku kat depan Bahagian Pinjaman Perumahan , Kementerian Kewangan..Precint 2..























Bila melalui Kementerian Kewangan , aku pasti teringat kenangan aku semasa bertugas disini...
Erm..kenangan yg aku takkan lupakan...mmg seronok keje kat sini disamping kawan kawan yang ada ...ermmm...besar giler Treasury ni...huhu....puas ar berjalan..hahaha

Ini bahagian Utara...haaa..

Dalam ni...gym MOF...dulu tiap petang , lepas keje sahih aku layan besi dulu sebelum balik umah...huhu

Ni bahagian tengah.....


Ni bahagian Selatan..haaa..penat woo nak bergerak dari utara ke selatan , ari ari , sahih korang leh kurus...kalau keje kat sini ar...




Haa..ni la gambar gambar sepanjang perjalanan aku dari masjid ke BPP , MOF...

Esok kat Precint 6 , ada Pertandingan Ski Dunia...haa..yang mana boring tu..leh la g ekk...
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI