Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 8 November 2009

Ahad - The Day ...

Ari ni cuti aku berakhir..hahahaha....wife balik daaa...maka ...sendiri mau ingatlah wahai kaum suami...

Tiga hari aku cuti....aku g mana ek..mana...mana....rewind..rewind..rewind....erk...makan..tido..makan..tido..internet..gym..tu jee?? aiseyy..rugi rugi...

Memandang petang karang wife aku sampai , ada baiknya aku balik cepat ke putrajaya..tengok apa yang patut ditengok...contoh...tengok pokok....tengok rumah...tengok sofa...tengok lantai..tengok je la....nak wat pe lagi kan..tu je yang termampu..kan kaaannnn..ahakss

Kat blok aku lak ada kenduri..member aku buat sempena ibu dia nak ke mekah..perghhhhh
Dasat giler...6 khemah guna...semua kereta dikehendaki parking keta kat luar blok bagi memudahkan kerja kerja pemasangan khemah dilakukan...haaa....abis keta aku kena parking kat luar..sat sat......sat....keta aku ????? bila lak aku beli keteeee..kete wife aku..ahaks..aku tak mampu beli...hahahaha...kesian kann..tau tak pe..

Member aku mamak ar ( india muslim ) ..mmg buat bisnis restoran ....dari arwah ayah dia ..meniaga cendol guna basikal tiga roda tu..sampai la skang diorg ada lebih dari....3 kot restoran..haa....amacam..ada berani mau niaga makan ? hahahaha...kena gaya, leh jutawan beb...Papadom gittuuu..hahaha

Ha..malas nak bebel panjang..korang nikmati la pemandangan indah ini...haaa....6 khemah tu..aku kawin pun guna ....ermmm..berapa ek...4 ke 5 ??




Ni aku buah aku.....belum apa apa , dah pandai berjalan g umah orng..ada la tu nak dingumpatkan...cakap pun pelat lagi..adehh ..ada hati nak ngumpat pakcik dia ni !! hahaha..tengok..dia ngumpat...pastu tengok orang.tau sangat laaa dok ngumpat aku tuuu..mmg nak kena sunat cuti sekolah nii !!



haaa...ni baru khemah beb...aku tak sempat nak amik pic makanan...haaaaaaaaa..kalu amik pic makanan , aku sure korang g cari kedai mamak berhampiran..hahahaha..

Aku kuar umah dalam 10.20 n sampai putrajaya...dalam kul 10.45 pagi...lambat gak ar..aku bawak slow je....ekkkk ??? huhu

Sementara tunggu mem besar sampai..aku buat la apa yang patut...seperti ....ermm...mengusutkan lagi katil yang dah kemas....makan tak basuh pinggan...baju di campak campakkan..haaa..saja nak bagi dia keje...laallala..korang caya kee ??? hahahaha..aku tak sezalim tu arrrr....acah jeeeeeeeeeeeeeeeee...hahahahaha
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI