Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 13 November 2009

Gambar - Pameran Pengantin - PWTC
















Pembaharuan ?

Jumaat datang lagi...cepat benar masa berlalu...hari ni pun dah 13hb...

November Rain..ahaks...lagu dari Guns N Roses , yang penuh dengan kenangan bagi aku...November...ermm..macam macam ada kenangan pada November setiap tahun...

Ok la ..aku malas nak membebel panjang panjang..so aku nak bagitau korang la apa yang ada kat PWTC skang ni.. bermula 13hb -15hb ada Pameran Pengantin ...pada sesiapa yang nak mendirikan rumahtangga atau sedang berusaha nak menghancurkan rumahtangga dan kemudiannya mendirikan semula ( banyaknya duit korang ek ) bolehlah melawat ke laman web aku...eh..apa kes lak..datang ke PWTC...haaa...byk gak booth yang dibuka...ajak la pasangan masing masing ek...pasangan tak nak datang ? hah ! sahih !!!! sahih dia tak nak kawin lagi atau dia ....haaa..tamo tamo tamooo..jgn pk negatif !! tak baekkkkk....hahahah







Haaa..ni je la aku sempat amik gambar untuk korang...sebab aku dah lewat ni..arghhh..dah la tu..kad keje pun tak bawak...tensen tul..dah tentuk kena tulis nama kat buku guard tu..bosan tul...nasib baik brother guard tak banyak songeh...senang cita..

Masuk masuk opis...terus diorg ( officemate ) cakap kat aku ...'abg ben , internet tak boleh ari ni..dari semalam...ada benda terbakar dalam switching room semalam pas abg ben balik ' ...aku senyum je...tak kisah...diorng pelik ar ....' abg ben guna broadband..' hahahahahah..

Erk...pastu aku terdiam...erk...abis semua file, database..dalam backup pc...camana nak buat keje ? ah sudah..panjang cita neh....ke....aku g tido je la dalam bilik file tuh....neh..tak patut..dosa dosa...gunakan kepakaran mu ben !! haaaaaaaaaaaaaa....tau dahhh camana nak buekk..
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI