Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 20 November 2009

KELANTAN - DAY 2

Pagi ...

HUJAN ! ... Sejak aku tiba ke kelantan , hujan non stop action..tak nampak sebarang tanda tanda nak berenti terus..huhu..best tido siutt..tak yah pasang air cond..

Ni aku nak bagitau..perghh..signal broadband kat sini ha...full bar !!! berbanding kat putrajaya !! apa kes ni ?????? adoii..maxis lak tuuuuu....haihh

Lepas subuh , aku sambung tido balik sampai dikejutkan isteri aku..dalam kul 930 pagi..erm...liat giler nak bangun...penat drive semalam tak abis lagi...tapi bila dia sebut nak g makan nasi kerabu ke tak , dan dan aku segar !!! ..hahaha..teringin nak makan ayam bakar dia..

Mandi..siap...pakai simple simple jek..

Keluar umah...ermmm....hujan lagi...hidupkan enjin kereta....bergambar cam biasa....sendiri angkat sendiri puji...apa mau buat...nak harap kawan kawan puji , kiamat arr..hahaha


Muka aku nampak panjang ar....cam kurus gitu..hahahaha...tapi berat makin bertambah..i likee !!

Aku saja biarkan muka aku penuh ngan 'lalang-lalang' tu..hehehe...kasi ganaz skettt...

So berangkat la g makan ...plan lepas makan nak terus g wakaf che yeh..tapi bila tengok jam...masa tak mengizinkan sebab nak g solat jumaat lagi...so , sempat g makan je la...







Ni adik ipar bongsu aku..huhu..dok pening ngan exam spm..

Ni...adik ipar yang dok kat sentul...single..dok studi lagi ..

Tu mak mertua aku...haa..



Haaa...tengok dah....ayam takdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!! terpaksa makan daging jeeekk...aku dah la tak leh makan daging !! huhu...belasah je la..bukan selalu makan pun...

Dalam tak bleh makan tu , aku sempat la gak makan 2 pinggan..hehehe...rasanya ? ermmm..boleh la tahan....memula aku makan kat situ , sedap lagi ...ermmm..alhamdulillah...

Jumlah keseluruhan...eermmm..rm27 jek...7 pinggan nasi...air 3 ...ok la kan ?? hehehe..ok la...masa nak g solat jumaat lak..kat mana ek ? kang aku amik gambar...huhu..

Tengahari ...

Yang aku dukung ni lak...kalau korang follow dari raya ari tu , sah korang kenai sapa..

Sorang lagi anak buah wife aku...haa..korang cari la sapa ek


Dalam kul 1 ...gerak g masjid..dekat je..berdepan ngan rumah..tapi still kena guna kenderaan ar..

Masjid terletak dalam kem desa pahlawan ni...kat Kok lanas









Selesai sebelum kul 2..huhu..balik...erm..plan nak sambung tido..penat tak abis lagi ...sian aku kan..ngada ngada lebeh..hahahaha...petang atau malam ni..tak tau apa plan lagi...tunggu je la ek..
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI