Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 24 November 2009

Kadang-kadang aku menyampah ..

Sangat memenatkan perjalanan pulang dari Kelantan.Namun begitu aku tetap meluangkan masa untuk menemankan isteri aku ke KLCC untuk menjenguk jualan murah yang diadakan di situ...ermm...boleh la tahan gak harga harga..kena pandai cari n survey...

Lupa lak..aku g KLCC tu , ari Ahad...ermmm..wife aku nak cari ...aku pun tak tau apa yang dia nak cari..yang aku tau , aku nak beli beg yang dah lama aku nak beli..hehehe....haaa..dia nak cari hand bag , kasut n baju..huhu..sejam dia pusing pusing..aku kasi dia cari apa yang dia nak cari..

Last last..aku gak yang dapat beli apa yg aku nak..hahahaha






Erm...malam tu...aku layan cite Twillight...aku ingatkan cita ni biasa biasa je...tapi bila dah tengok..perghhhh...best best..aku suka dia punya ...em..apa namanya ek...latarbelakang dia..cantik arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..i likeeeeeeee i likeeee...

Abis layan cita tu...hehe..aku layan kamera kesayangan aku ni..walaupun murah , aku beli cash !! hahahaha...tu penting...n sangat sangat tough..waaaa...

Semalam ...aku g gym..setelah 4 hari cuti...dari Khamis lepas sampai ahad..aku makan mcm mcm...boroi sudah perut ku ini..hoodoooohh...

Korang ingat best ke tarik besi besi tu..penat siut...ni semua kes terpaksa , tau ?? waaa..
Ha....cam biasa..minta la member aku amikkan gambar...masukkan skit je pic ni..hehehe..

Lepas workout ....ada lagi kije...aku g putrajaya lak...g amik keta yang wife aku tinggalkan kat sana...kat erl putrajaya..dia outstation ke sabah..huhu....aku g ngan member lama aku...lama dah tak jumpa sahabat ni..Mr. Shafie...cikgu gak...


Kat sini..aku mencekik nasi pataya n ayam tandoori..huhu...dia banjer..aku nak banje tapi dia nak bayar gak..nak wat camana kan..rezeki..hheheh

Pastu aku bawak dia pusing putrajaya..dia kata sekali je sampai sini..tu pun masa tak siap lagi..hehehe..aku jadi tourist guide malam semalam...

Sampai umah dalam kul 11..penat tak terkata badan ni..nak bukak mata pun tak larat dah....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI