Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 25 November 2009

REZEKI HARI NI ...

Hehe..lama tak update blog aku neh...erk...lama ke ? bukan baru semalam ?? huhu...rasa cam lama jeekkk...neh...tak kisah la..aku teruskan dengan cerita aku ..apa yang berlaku hari ini disekitar aku...

Seperti biasa...aku g keje kul 7 ..aku drive dari umah mak aku ( cheras ) ke lrt stesen Cheras...tapi belum sempat aku nak sempat aku nak drive , pewut aku wat hal..mulas tak hengat...nak masuk rumah balik ke tak nak..nak ke tak nak ..nak ke tak nak...ermm..kang tak pasal pasal dok menahan dalam lrt...tapi lewat dah ni...mana satu nih...korang rasa ???
Aku tak nak cita bab tu..korang bayangkan sendiri ek..apa keputusan yang telah aku buat..
Lalalalalala...

Sampai opis...terlewat sikit...bukan salah aku.masalah teknikal...bukan salah ibu mengandung sama sekali..Dijadualkan hari ini ada mesyuarat penting kat opis..huhu..bila ada mesyuarat mesti ada apaaa ??? ada apaa ??? haaaa.....pandai pun...

Tunggu punya tunggu..sampai gak makanan...hehehe..my feveret !!!! waaaa...

Mesyuarat dijadualkan kul 930 pagi....sekali dapat telefon dari pihak terlibat ...bos beso tak dapat hadir..dua dua sekali..ada hal..emergency !! Yesssss ..Year End Sale laaa...ini bermakna , banyak makanan..hahahaha...

Jeng jeng jeng..tu diaaa...peveret aku...memandangkan terlalu banyak..aku bantai makan sampai tambah 5 kali..best tak ??? cool bebeh...telur mata tu..aku rasa..kat 10 aku makan kot...laalalala..

Abis mencekik..kije kije kije...huhu...kenyang giler dah ni...tapi tak sampai tahap boroi...alahai..bihun jek..apa la sangat..bukan nasi pung

Pastu kak Asma ada bagitau aku...lunch ada lagi makan free ..waaaaaa...kali ni makan free sempena perpisahan En.Hamid..big boss Imigresen di MM2H...waaaa...besh besh..

Kul 1 tghari..aku bergegas turun ke Tingkat 6...huhu..jurugambar tak bertauliah...nak amik pic dulu..hehe

Dalam sedar tak sedar..erk...Timbalan Ketua Setiausaha (P) Kementerian Pelancongan , Dr Junaida Lee aka VV Big Boss MM2H , sampai..huhuh ...


Haaa...ni En. Suramin aka Wak Min ..antara senior kat unit ni..otai la kata orang skang..yang belakang tu..
Haa...abang ni single lagi..hensem pe...nak ke ? sila tinggalkan no telepon n nama anda dalam komen yer..hahahaha
Selesai edisi bergurau senda...


Makan timeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....








Halim oh halim...



Keempat empat bos mm2h berkumpul...waaaaa....yang lelaki tu la En. Hamid..dia nak pindah ke Imigresen Putrajaya..huhu..orangnya..cool ...

Haa...ni semua ahli keluarga Imigresen unit mm2h...
Ni pulak MM2H ( KPL ) ...
Sama la ni..haa..jgn usha lebih lebih..tengah ngandung tu...dua orang sekali...pergh...









Haa...yang lelaki tu..Mr.Raymond..hehehe..kalu tak dia dah jadi boss no 3 dalam mm2h..tapi ari isnin ari tu dia kena tukar naik atas..iskh...tensen tensen...

Gambar aku ? tak yah la..korang naik muak tengok pala botak aku neh..huhu....

OKek..aku nak sambung kije...jumpa lagi nanti ...tak tau bila ...korang tunggu jela
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI