Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 29 November 2009

Persandingan Belah Lelaki- Penang

Belah perempuan dah settle semalam...hari ni tiba belah lelaki pulak...Cuaca di sini pada waktu ini , hampir mengelapkan kulit aku yang sememangnya dah hampir nak gelap...adeh...kes naya tul...mmg sangat panas..rasa cam nak balik apartment je ...nak mandi semula n then duduk dlm aircond..huhu...tak tahaannn...

Bertolak dari Sri Sayang dalam pukul 11.30...majlis bermula lambat lagi...Sampai kat umah Abang Nan , sebelum kul 12 tengahari..huhu...dekat je...

Waa...cam ku kenal jeee....


Pihak catering bersiap sedia dngn juadah juadah yang dipesan...
huhu..makanan...boleh tahan sedapnya...cuma airnya..air oren..teringat aku zaman sekolah dulu..air oren 20 sen secawan..huhu



Kitorang mencari port yang ada kipas ..perghh..tak tahan nih...semua pakat berpeluh dah..
Kumpulan marhaban....ermmm..ada kek 3 tingkat..huhu...

Persidangan APEC bermula...huhuu
Perkenalkan..ni abang aku yang sulung...gambar belakang jek..nak tengok rupe..cari dalam album Aidilfitri

Budak-budak buat kerenah ? rasuah ngan gula gula..diam la tu..

Pengantin nak tiba...tu diaaaaaaaaaaaaaaa....











Tengah dok baek punya amik gambar , tiba-tiba wife aku panggil aku..dia kata Sarjan Zakaria dari IPD Kampar sms..suh call dia balik...ermm..mesti kes kemalangan ari tu..

Aku call dia terus..dia memberitahu aku yang kes aku dah selesai..orang tu dah disaman..huhu..saman je ?? hehehe..dia kata kalau aku nak claim insuran , aku boleh berbuat demikian dengan datang ke balai untuk mengambil dokumen dokumen yang berkaitan...

InsyaAllah , esok pagi ...selepas subuh kitorang bertolak dari Penang ke KL..so boleh la singgah menta...hehehe..sebentar..

Selesai yang tu , aku sambung amik gambar..tapi angle aku tak cantik ..amik je la..janji ada pic..




Antara tetamu yang hadir....Awie dan Adam AF....diorg kawan rapat ....manakala Adam Af lak..hehehe..ada cerita disebalik itu..aku pun terlibat sama...ada la kesnya...rasanya 2 tahun lepas punya kes...
Selesai menepung tawar....upacara makan beradap lak..huhuh..aku dah makin tak tahan...penat..panas..ngantuk..






Ada ketikanya..aku lari masuk dalam umah...terbaring membelakangi kipas..huhuh...
Dalam kul 4 petang gitu...adik lelaki aku ajak balik apartment...naaaaaaakkk ikutttt....

Malam ni....plan nak dinner kat Hard Rock atau The Ship...mana satu ekk ???? korang tunggu je sambunganya nanti ek...
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI