Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 5 Disember 2009

LAIN KALI TANYA DULU !

Kensel !!! aku tak g Kulim...Bukan tak nak g tapi ada sebab sebab tertentu menyebabkan aku tak dapat g...aku wakilkan parents aku je....Sori eh mami ...hehehe...

Petang semalam , aku g gym...cam biasa la ...cuma ada sesuatu yang membuatkan aku nak tergelak tapi aku control macho...hahahaha...

Sepanjang minggu ni , aku perasan ada seorang ahli baru Bionic Gym...orang luar..maksud aku , bukan rakyat malaysia..lebih pada org asia barat...ketinggian , lebih kurang aku...bentuk badan....genetik dia , seolah mmg dah ada design bodybuilder...kira kalau buat tu , boleh jadi besar n boleh masuk pertandingan la...

Tapi aku tak penah tego dia cuma mampu tersenyum bila selisih..bukan sombong tapi kalau dah mula tego , aku tak jadi workout..sah sah berborak dalam tu..iskhh

Semalam ...aku tegur dia ...sebab aku perasan dah berkali kali dia tengok aku...tak best la nak sombong lelebih...so...aku tanya asal usul dia...apa dia buat kat sini..segala laaa aku tanya..
dia cerita semua la...menurutnya abang dia mmg bodybuilder...tinggi 191cm..berat lebih dari 100kg..kira dah super heavyweight..perghhh...dasatt..

Dia tanya aku tips tips ...aku cakap je la..yang biasa biasa memandangkan aku bukanlah bagus mana sangat...

Kira banyak la gak berborak ngan dia..oh ya...dia kata nama dia ALI....simple giler nama..hehe..
Dalam dok borak tu , ada gak budak budak celah borak ngan dia...tapi diorng g bantai cakap bahasa melayu ngan dia !!! huh..aku kata kat diorng ,jgn la perli dia ...cakap la dalam omputih..
Diorg terangkan kat aku , yang Ali faham bahasa melayu...'Huh...yolah tu'...aku balas semula..

Kemudian Ali tengok aku..n cakap kat aku .."Saya faham bahasa melayu...Kamu boleh cakap dengan saya dalam bahasa melayu,arab atau English..."

Weiiii....ada tali tak !!! aku nak gantung diri !!!!!

Hahahahahaha...penat je aku cakap dalam omputih....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Malam tu , aku terus balik putrajaya...wife aku dah beli tiket..nak tengok cita Ninja Assasins..show kul 12.15 malam..Dinner aku yang tersedia dirumah ialah....ayam kenny rogers...huhuhu....besttt...setengah ekor untuk aku sorang..hahahaha...terima kasih sayangku...(jgn marah ye kawan kawan ....kalau tak ucap kang..merajuk lak ....PEREMPUAN..tapi ikhlas la ni aku ucap...huhu )

Kul 1130 malam , baru keluar ke Alamanda...dari umah aku ke sana....cuma 5 minit termasuk cari parking...huhu...

Kitorg g tengok sekali ngan kawan opis wife aku...kawan dia ngan suami tercintanya (mieZa n asrol...tq join kitorang ) .. hehehe...lalalala...diorng tunggu kitorang kat sana je..(sori lambat ek )

Kesimpulan cerita tu ...bagi aku...menarik...penuh dengan aksi...kalau nak ajak layan lagi...boleh masuk lagi tu.....mmg padat ngan aksi la...

Malam ni pulak , nak tengok cita twillight..hahahaha....lalalala....

Ok la...aku nak turun...layan tv..minggu ni minggu rehat..aku nak tengok tv jeee....haahhaha...dah lama giler tak tengok tv..

Sori ek..aku tak letak gambar...bukan takde ..ada cuma biarlah korang membaca je lak kali ni...asik tengok gambar jeee... ;)

daaaaaaaaaaaaa...
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI