BANGGA KE ?

9:23 PTG
Pasti ramai akan menulis kejayaan pasukan Malaysia memenangi emas dalam Sukan Sea , hasil jaringan pemain Vietnam ...Berbangga ke ? Aku tah...

KENANGAN 2009 (1)

4:15 PTG
Tahun ni bagi aku tahun yang mencabar bagi aku...cabar dari sudut individual dan suami...Alhamdulillah , setakat ni berjaya aku harungi deng...

KERANA DUIT !

1:30 PTG
Tersenyum..itu yang mampu terluah dari riak muka aku bila teringatkan kenangan silam iaitu waktu zaman sekolah ..mmg best zaman sekolah...cu...

USAHA DEMI USAHA !!!

11:00 PG
Fush...bila tengok gambar gambar aku ni...jadi geram nak g gym skang gak..hahaha... Ni semua gambar aku dari tahun 2006 -2008 ....gambar se...

BERSYUKURKAH KITA ?

7:48 PG
Awal pagi lagi aku dah sampai pejabat...ermm...ramai lagi yang masih belum sampai..kebanyakkan masuk diantara 8.00 - 8.30 pagi.. Penjawat a...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009