Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 18 Disember 2009

BORING LAGI ? NAK JALAN JALAN SAMBIL BERGAMBAR ??

Tengahari tadi , dalam perjalanan ke masjid Putrajaya , aku ternampak la 'bunting (banting) ni ..

Jadi..pada sapa sapa yang boring tu...ringan-ringan ler g berdating kat situ ek..hehehe

Di Masjid Putrajaya lak , ada penambahbaikan..ermm...ada tv dah...good good...hehehe....orang yang duduk belakang belakang leh nampak mimbar di hadapan nun..hehehe....



Ok la..aku nak keluar g gombak..huhuh...nanti aku sambung lagi ek....

BOSAN HARI NI ? TAK TAU MANA NAK G ?

Sepatutnya aku bagitau kat korang semalam tapi aku terlupa...kalut dgn entri pasal 'kemenangan' pasukan malaysia semalam ...huhuh..tamo cita pasal bola..kalau nak gak bercerita..leh baca entri aku yang sebelum ni ..

Dipendekkan cerita yang sepatutnya panjang , semalam waktu menyusuri laluan dalam PWTC untuk balik ke rumah ku (cewaahh ) ..aku tengok banyak booth sedang didirikan..hurmmm...setiap booth tu aku tengok semua jenama produk...tempatan ! ..waaa..ni mesti ada jualan ..besh besh...sah sah murah...gaji pun dah masuk..leh pow wife aku nih..hahahaha...yolah tu..sah sah aku yang kena powww ....

Banyak gak booth yang didirikan tu...kiranya kalau korang tak tau la mana korang nak g....aku cadangkan korang g la membeli belah kat sini..kalau dah abis shopping kat situ , terus sambung kat THE MALL...leh tahan gak skang kat THE MALL tu....mcm mcm adaaa....




Apa laagii ! Belilah barangan buatan Malaysia ! Bersemangat patriotik la skit....jgn dok tunggu masuk 'final' baru nak patriotik ! Support skit bangsa kita ni...Ni baru dipanggil 'support..Jgn la tunggu produk tu popular baru nak bangga n baru nak beli kan...haaa..kalau bukan melayu bantu melayu , sapa lagi ?????
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI