Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 29 Disember 2009

KESIAN PARA SUAMI ! ...HAHAHAHA

Soalan yang aku bagi kali ni mmg memerlukan mereka membuat pilihan..antara dua 'buah hati' mereka...tapi majoriti memilih anak..hahaha..kenapa pilih anak ? apa punya malang la nasib para suami..hahaha..gurau jek...

SUAMI ATAU ANAK ANDA MEMERLUKAN PEMINDAHAN JANTUNG...MANAKALA ANDA PULA MEMILIKI JANTUNG YANG BERSESUAIAN DENGAN MEREKA..PADA SIAPAKAH AKAN ANDA BERIKAN ?

Zyra Imaan
Zyra Imaan
anak!!!!

Qaseh Ixora
Qaseh Ixora
erk..klau bg separuh2 blh x?? ish..xtau la..coz dua2 pn org t'syg...

Amyra Adnan
Amyra Adnan
anak....

Zalina Zolkiply
Zalina Zolkiply
bg jantung??sy kena mati la ek?? sah2 sy bg anak je....hahahahhaha...rela ku mati demi anak2 ku.....

Cik Siti Nooraini
Cik Siti Nooraini
kenapa ek ramai org nk bg utk anak..

Putri Salju
Putri Salju
dua2 syg...huhuhuh

Amyra Adnan
Amyra Adnan
sebab suami bleh cari anak taida galang ganti..heheh

Nor Atikah
Nor Atikah
anak..anak tu baru nk idup..bg la dia merase kan...

Eyda Farida
Eyda Farida
suami...syurga bg isteri

Azima Ismail
Azima Ismail
suami :)

Azila Mohd Zain
Azila Mohd Zain
tamo jawab!

Kamilah Muhamad
Kamilah Muhamad
X bg kat dua2..hehehe

Raja Norzila Raja Mansor
Raja Norzila Raja Mansor
SUAMI - BOLEH DPT PENGANTI..

ANAK :- INSYAALLAH ANAK YG SOLEH & SOLEHAH AKAN 'MENDOAKAN' IBU BAPANYA SELEPAS 'PEMERGIAN' IBU BAPANYA..

Juhaida M. Isa
Juhaida M. Isa
cari organ lainn laaa....nak bel adiaorg lps pemindahan jantung baruu tuuu...haaa...

Intan Nory
Intan Nory
kalau sy..sy akan bg kat ank sy

Noor Aishah
Noor Aishah
Ohhh kalu bg jantung mestilah sy matiii.....alah p carik owang laen lahhhh..anak sama laki pun mau lah....

Intan Suhana Zulkafli
Intan Suhana Zulkafli
Boleh ke derma jantung cenggitu je? Org yg menderma jantung semua tak tahu dia bagi jantung dia kat saper sbb dia dah mati!!!

Liezha Jalil
Liezha Jalil
anak.....

Haslinda Abdul Manan
Haslinda Abdul Manan
hahaha intan u r brilliant..

Ben Ashaari II
Ben Ashaari II
intan..sebelum derma..mereka kena buat keputusan...pada sapa yang nak dia dermakan..

Anis Farihin
Anis Farihin
i rase kan...

kalo bgi kat husband : nanti sure kita meninggal...n dia mesti akan cari lain...

kalo bagi kat anak: anak hidup tanpa ibunya... xdpt kasih sayang yg sempurna...... See More

so....3 3 mati...heheh

Ben Ashaari II
Ben Ashaari II
anis: hahaha..jwpn paling kejem !! hahaha

HARI KE-2 DIET !

Semalam waktu lunch mmg menduga nafsu aku...ada nasi goreng kampung , telur dadar dan sambal ikan bilis..pergh....mmg feveret aku..memandangkan aku dah war warkan yang aku tak nak makan nasi sehingga lemak lemak ini terbakar hangus , aku akan cuba...hehehe

Maka aku tengok je leeee nasi goreng tu..apa yang aku mampu makan ialah kuih je..huhu..ok la..ada buah lagi..semua tu free jek...hehehe..ok la tu..alas perut skit

Petang tu..sampai umah mak aku lak ( aku balik sana sebab nak g gym ) , mak aku leh lak masak ayam masak merah..waaaa....aku ratah ayam je la..hahaha..nasi tak makan...hehehe..aku nak buat gini selagi mampu...huhu

Kat gym lak...ramai orang...semua macam nak bagi cun je body untuk celeb new year ni ! hahaha...pas new year..ilang semua..huhu..

Pas workout , aku terus balik putrajaya...wife aku dh beli tiket nak tengok cite AVATAR ..ada kata cita tu best sangat..ada kata tak...memandangkan ramai kata best , aku buat keputusan nak tengok cita tu dari cerita cerita lain...

Dalam kul 12.15 tgh malam , baru abis cita tu..kesimpulan cerita tu ? lagi menarik kalau tengok kat pawagam 3d..huhu...mmg best giler...suka suka..hahaha

Makan malam semalam...aku kacau wife aku punya makanan..dia makan yong tau fu...banyak fat gak..tapi aku kacau skit skit la..makan kat food court alamanda..

Untuk breakfast n lunch hari ni...wife aku dh bekalkan roti sandwich..hehe..save dah rm8 ...rasa lega skit perut..tak la penuh bebeno...hehe

Korang yang ikut diet ngan aku , cmana lak ?? panjang perjalanan kita ni...

Gambar aku , akan keluar bulan 6 tahun depan..haaa..tengok hasil dari diet aku..amacam ? heheh..so skang ni , aku sorok dulu la...hehehe...
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI