Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 30 Disember 2009

HARI KE -3

Pelbagai usaha dari pelbagai pihak cuba mengagalkan niat suci murni aku ! Tetapi mereka tersalah sorang ! Mereka ingat aku mudah terpengaruh ! Huh ..

Hari ini hari ke-3 aku memperjuangkan nasib aku..setakat ni aku mampu tahan..cuma aku rasa pasti menjadi masalah bila balik ke Kelantan...huhu...aku pasti tergoda dgn nasi kerabu di sana..camana neehhh..

Kalau nak makan gak , amik suku je la..ayam amik setengah ekor pun ok dah ...huhu...Yelah , takkan nak diet sampai kering..tu bukan diet namanya..tu membunuh diri...diet yang aku nak buat ni untuk cutting jek..burn fat kat tempat tempat tertentu..haaa..ala..korang pun tau..hehe..

Ramai ingat senang nak burn fat ni...nak burn nampak mudah tapi selepas tu haa...kalau tak jaga , sah sah makan tak hengat..

Nak kurus tu mudah..tapi nak kurus berketul ni ha..kerja keras beb...aku tak tau la korang kan..ni untuk aku...planning nak amik suppliment pun lom dilaksanakan...yelah..ongkosnya pakk...kalau setakat sehengget dua hengget,skang gak aku g tapau 10 !! bukannya murah beb..harganya , kalau luar malaysia ni , murah la...dalam malaysia ni ? mak aihh....aku pelik nape nape harganya mahal...takkan cukai kot ? adoiyaiii...

Untuk pagi ni , aku takde apa lagi nak makan..yang aku nampak ..ada biskut n vico 3 in 1...boleh la...wat lapis perut..kang lunch , aku nak g makan kenny rogers , satu ekoq !!!!!!
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI