Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 25 Januari 2010

BANGUNAN BARU KEMENTERIAN PELANCONGAN DI PUTRAJAYA ???

Hari sabtu lepas , selepas perjanjian tukar hak milik BLOG BEN ASHAARI tu , aku ngan wife aku bawak dia berjalan jalan sekitar Putrajaya...sungguhpun 'makan angin ' ini hanyalah melibatkan aku dan wife aku manakala bos baru blog ben ashaari tu , dah sampai 'PARIS' ..huhu..mmg niat nak bawak dia naik keta..baru dia leh tido..dalam umah tu tak leh tdo...panas la kot ..lagi pun dia tengah demam...oh ya..ramai ingat tu anak aku...untuk pengetahuan ...tu anak buah wife aku...ahaks...

Ok..tamo bebel dah..jom kita g usha ...



Bangunan baru tu berdekatan dengan PICC dan PULLMAN ...swimming pool pun dekat gak..hehe

Ini PULLMAN....





Berhampiran bangunan tu terdpt kuarters kerajaan sedang dalam pembinaan...dengar cita , sapa nak apply , dah boleh dah..huhu....

Bila nak siap ? ermmmm...kalau dari khabar angin , hujung tahun ni ..paling tidak pun tahun depan masuk dh..apa pun..tunggguuuu...

Kalau pindah sini...aku suka dan juga duka...pertama...dekat ngan rumah..kedua..aku tak leh g bionic gym dh..huwaaaaa.....sebab dah tak balik sana....huhu..cedeeeyynyeee....( aku tetap g gakkkkkkk )

PERSOALAN YANG DITIMBULKAN DISINI...ADAKAH MM2H TERLIBAT DALAM PERPINDAHAN INI ???????

2 komen :

Ady berkata... [Reply to comment]

lor....bangunan kementerian pelancongan rupanya...ok la kalo mcm tu...ko pindah kat sini ok gak...ada la aku geng gym yg baru...hehehe...

Yaati Nor berkata... [Reply to comment]

kawan saya kementerian pelancongan jugak dulu..kenal ke cikin?

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI