Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 25 Januari 2010

KES DITUTUP !

Lelaki, bila umur dah cecah 34 keatas , mula mengelabah cari calon...hehehe...sebelum tu , baik punya dok 'salin' baju ...apa maksud aku ? sendiri mau hengat...tapi tak semua la lelaki gitu....tu bagi yang mempunyai 'harta' je gitu ...harta apakah itu ? heheh..mcm mcm adaaa...

Ok...entri kali ni berkaitan dengan persandingan istimewa best preng aku kat gym....Mr. bernard ...atau ADAM...waa..nama baru gitu...

Aku tak layak nak cerita tentang percintaan diornag..ada baiknya aku terus pergi ke tujuan utama yakni menceritakan detik detik mencemaskan itu...huhu..

Majlis diadakan dia Dewan Bandaraya , Bandar Tun Razak...bersebelahan dengan Gym Rakyat dan Komplek Renang Kuala Lumpur...Pada yang tau , bagus la..Pada yang tak tau pula , korang anggukkan je kepala wat wat tau..atau pun sebut je , ' ooooooooooooooooo..kat situ...tau tau " walaupun pada dasarnya korang tak tau...kan mudah...

Dari rumah aku ke sini..dekat je..mengambil masa 4-5 jam..dekat kan ? haa..aku kata dah...huhu..banyak laaaa...hahahaha....10 minit jek...rumah aku tu bermaksud di cheras..hehehe..umah mak aku la...aku tak mampu beli lagi rumah ...tunggu blog aku ni dihabis bayar dek pembeli blog baru aku tu..huhu..ingatkan dia beli cash..tau tau dia beli blog aku ni dengan hutang...korang tau tak cerita pasal blog aku ni dah jual ? pasni aku tak karang dah dalam ni..bos baru lak yang karang...aku nak g bercuti kat tanjung dawai..lalalala ..

Ok ok..aku teruskan cerita..haih..nak aku pendekkan ke ??? ...ok ...begitulah ceritanyaaa..sekiaann..hahaha...

Jangan marah aaaarr...ok..mari kita terus ke tempat kejadian tersebut...



Ni laluan utama ke majlis tu..
Ni lak geng geng gym aku yang kantoi diet diorng..hahahha..makan tak hengat punyaaa...

Aku ??? aku hanya mampu tengok jeee...mana bleh..kantoi arrr...







Sementara tunggu pengantin , si Brandon Lau menunjukkan kebolehannya dalam silap mata..abis semua budak terpinga pinga di tipu dek Brandon ni..Nasib baik aku bijak dengan tidak menonton persembahan si Brandon..hahahha

Bro Alim tak puashati..hahahahhaha...camana dia buat jadi..aku buat tak jadi ?????

Sampai dah ..sampai dah..

Majlis sangat sangat simple....pengantin masuk ke dalam dewan..hehehe..ni yang istimewanya...kawin campur....

Anak nanti tah camana punya cantik pun tak tau..kalau perempuan , cam kajol ke..aisyawarya rai ke....atau angelina jolie ke..kalau lelaki ? kalau tak cam muka aku mesti cam muka brad pitt masa zaman bujang dia dulu..hahahhaa..


Aku saja nak amik gambar si botak ni...hahahaha....rosak kamera aku sebab pantulan kepalanya itu..
SAbar bang..sabar....sat gi kat umah leh dah ..hahaha







Adik tu tengok aku amik pic dia..mesti dia kata dalam hati .." hensemnya abe tuhh..." kenyit skit dik..hahahah

bila dah abis edisi bergambar tu..aku tarik semua budak budak g bersalam ngan dia..hahaha...lambat salam lambat laah balikkkkk....


Pastu aku ajak semua bergambar beramai ramai...yang peliknya ramai gak amik gambar kitorang ni...ikutkan kamera kitorang sndiri..hahahah...

Tapi memandangkan kitorang ni ramai...tak cukup ruang lak..pastu ada yang malu malu..sebab kitorang berdiri depan orang ramai ...aku mmg dah biasa semua ni...ye la..takat orang ramai tu apa kehenya....lantak la...aku mmg tak malu dah..dengan selamba aku susun diorng ni..lambat gileee...tu pun nak ajar...anggap la amik gambar kelas untuk masuk dalam majalah sekolah..heheh

Haa..tengok..sekali makcik ni lak nyebuk..tah dari mana dia datang..terus kebas si BERNARD ni..adoi..kena tunggu lagi...makcik ni lak sibuk bergambar..dah la tu..bukan kamera dia..hahahhaa...
Tensen dok tunggu..kitaorng bergambar sendiri..hahaha..kan sonang...

Nyaris aku tak balik lagi..Bernard panggil semua sekali lagi..hahaha....maka berposing laaa kitorang ....pas tu..aku pun salam semua..n calo betehhh...balik la umahhh..dah leewat laaa..

Perut lapar neh...makan biskut oats je aku..huhuhuh....

2 komen :

surisarawak berkata... [Reply to comment]

Adeh panjang berjela gambar nih ..brape kilometer nih..hehe..jgn mare ,guro jer.Bdy..cantek pengantin tuh,ngn seksi lg huhu..apa pun,seronok baca N3 anda..sempat ketuk satu iklan lg kt sebelah tuuu...

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

tqq suri...ingat nak tambah lagi 100 keping pic tu..nanti la..simpan untuk entri akan datang..hahaha

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI