Berakhir sudah PESTA BUKU ANTARABANGSA KL 2010


Live dari PWTC ... Kembali sunyi ...NI baru nak kemas .. aku sure jap lagi mesti clear...

Heheh... amik pic ni pun masa berjalan .. tak sempat nak berhenti sbb aku ada 5 minit je untuk 'touch down' di opis..kalau tak , MERAH ! ..hehehe...

Pasni ada event apa lak kat PWTC ? ermm..aku tak nampak ada poster apa apa lagi ... Yang pasti ada DSA ...sebelum tu , aku tatau... hehehe..

5 ulasan:

  1. lepas ni tengok banner ada pesta kasut plak...Datuk Jimmy Choo akan mai...starting 2-4 April...tapi rasanya crowds takkan seramai MATTA Fair dengan Pesta Buku la...

    BalasPadam
  2. terkilannya xsempat p pesta buku thn ni..huhuh

    BalasPadam
  3. akmal : yup..baru perasan.. tapi kat pwtc poster event tu tak ditampal lagi ... dalam web motour ada ...tq..

    BalasPadam
  4. berabis jugak lah smlm... huhuhu.. semua buku anak. tp berbaloi. Buku2 latihan peperiksaan dpt lh 50 sen satu. He3x. Berbaloi2....

    BalasPadam
  5. tahun ni x sempat nak join pesta buku...rogi2

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.