MALAYSIA INTERNATIONAL SHOE EXHIBITION

Tak tau mana nak g hujung minggu ni ? Apa kata sekali lagi turun ke PWTC ... Kementerian Pelancongan akan menganjurkan MALAYSIA INTERNATIONAL SHOE EXHIBITION dari 2hb April hingga 4hb April 2010 bertempat di PWTC ... Apa yang menariknya ?Ada galeri kasut ..pertunjukkan dari ratusan jenama dalam dan luar negara .. Galeri galeri berkaitan dengan kasut ..

Pereka kasut terkemuka dunia , Prof Dato ( Dr.) Jimmy Choo juga akan turut berada di sana .. siap boleh bergambar dengan beliau .. ahaks.. Dan pelbagai lagi acara akan diadakan ... heheh..tak mai rugi wooo ...

9 ulasan:

  1. Ben...jgn lupa koo bergambar dgn dia, pastu boh kat blog....

    BalasPadam
  2. jauh sgt nak pegi sna..ada class everyday..tkper,next time mybe

    BalasPadam
  3. hazzy : yang tukang promosi ni pun belum tentu dpt p

    azila : cameron atau pwtc ?

    Mat gebu : bergambar ngan dia eh ? ermm.... susah tu.. kalau dia mai singgah opis best ar cam michel yeoh ari tu ..

    nur : insyaAllah

    BalasPadam
  4. alahai...kalau la sal ada kat sana.
    I grab what i want...huhuuu

    BalasPadam
  5. x leh gi ni.... wlu teringin nk gi sesangat. huhuhu.... tkt x leh kwal diri je nanti.... tidak!!!!!

    BalasPadam
  6. hmmm..tergodanya nak pg!harus ni sbg seorang pencinta kasut

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.