Jelajah Blog IBU : MOMGUESS

Duta Guess kah ?

"knp nama MOMGUESS???? heheheh...mom dah tentu lah sbb den ader ank kan, guess tu sbb dedulo den suko sgt brand ni, maka dari situ lahir nyer MOMGUESS....simple dan senang nk igat...


tujuan den buek blog ni utk dijadikan diary, kot2 bile kite dah tiada nnt ank cucu cicit nk tau hal kita kan senang, lg pon melalui blog ni jugak den kenal ramai kwn2 di alam maya, blh dapatkan info, tips, kongsi resipi, tempat mkn yg best2, makeup, kkdng boleh dpt hadiah!!!

melalui blog ni jgk den dilantik sebagai ajk utk bloger fmly day and dan pernah dicalonkan sebagai top supermummy amazing bloger award....

kat blog ni jugak kite blh zahirkan perasaan suka, duka, kecewa dan mcm2 lagik....dan blog ni judak salah satu cara den cuba sampaikan msg kat my ex husbnd!!! "

Tulah diaaaa.... kenapa dan mengapa ...

Blog ni ada kaitan dengan aku ! Warna merah putih.. heheh..tu je..lain tak ... Sapa pemilik blog ni ? Menurut dari profile yang aku jumpa , mmg nama dia letak MOMGUESS .. Jadi jgn tanya lebih lebih .. jom g tengok blog yang besh besh nehhh .. jom JELAJAH BLOG >> MOMGUESS

2 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.