Jelajah Blog IBU: Something .....

Comel anaknya ...hehe.. kalau buat blog sendiri , sah sah kalah mak dia .. huhu...

Ok ..blog seterusnya pagi ni sebelum aku ada satu jelajah KHAS , ialah blog milik PUAN SUZIEY. Sedikit penerangan mengenai Puan Suziey ni ..

" She is a trouble-free and unpredictable mom to a cuties son, a lovey dovey wife to a great husband, an ordinary employee to the ordinary employer and a part-timer student that live gladness wth a small happy family. She likes to do SOMETHING different and always come out wth SOMETHING diversified. "

Dan sedikit penerangan tentang blognya :

" something' is my blog tagline..eh bole kata tagline ke..hehe..basically content dlm blog ni is 'something' ...no matter something good, bad, happy, sad, horror and whatsoever..ape yg penting..i love blogging as it was 1 of the treatment to release and express 'something'..blog ni wujud since 2008..tru blogging aku dpt ramai sgt kawan baru..n most of them kawan yg bole dibuat kawan..segala suka duka..pahit getir..dugaan dan cabaran aku dh kongsi ngn mereka yg bernama kawan (even di alam maya)..n further to it..aku berjaya buat 1st ever blogger gathering kt tasik titiwangsa and blogger's famili day kt tasik perdana..blog ni dh jadi electronik diary utk aku..selain kisah hdp aku..sgt byk kisah dan gambar sicomel aku aQeel..dan jg ade selit2 story pasal hubby..semua info2 yg bermanfaat aku share kan dlm blog ni brsama semua readers..xkira silent reader, visible reader and also anonymous.. :) "

Blog yang simple n best ni wajib kita jelajah beramai ramai .. jom jommmm >> SOMETHING ..


6 ulasan:

  1. 'something' s my best frnd!!!

    BalasPadam
  2. Nak jelajah blog baru saya takkk? hehe

    colleen-kawaii.com

    BalasPadam
  3. saya kenal suziey dari blog dah lama dah, dan hari tu dah jumpa kat gatsby street fair, she's a friendly type, dan anak dia mmg cute :)

    en ben, saya ternampak blog saya dalam list you, terima kasih atas kesudian (seronok ni), yea yea :)

    BalasPadam
  4. salam abg ben.. sy ada wat pasal jelajag blog abg ben... arap abg ben sudi la dtg ea.. XD

    http://zairiedinzly.blogspot.com/2010/04/saya-mahu-blog-saya-dijelajah-oleh-ben.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.