Mata ku buta !! Huk huk ...



Haaaa.. kesian kat aku kan ? Nak buat , seminggu baru siap .. nak tak nak , kena guna sementara ni sebab wife outstation .. aku kena drive keta .. bukan tak nampak ..nampak tapi kena bulatkan mata baru terang ! .. hahaha

Kesan dari ketiadaan cermin mata ini amatlah dirasai .. tak caya ? Korang leh baca kat sini ..
sini dan sana ... Aku nak buat kutipan derma ni .. sapa nak derma ? huk huk .. hahaha.. tak yah tak yaaahh ... aku leh pinjam cermin mata bapak aku tu ..

Yang ni .. ok tak ??

19 ulasan:

  1. sebagai pengguna spek mata tegar, aku amat memahami situasi ini..hehehe


    pernah patah spek masa mandi sungai kat Jepun. Peh sangatlah panik. Balik tu rabun kejap, nasib baik ada spare..

    BalasPadam
  2. Lamanya baru siap. Kalau buat kat Alamanda 1 @ 2 jam dah siap.

    BalasPadam
  3. hah... spek tu memang power. nampak sebijik2 benda yang tak perlu nampak pun. tambah2 kalo nak wat tilik muka orang.. heheh... :p


    err... housemate dni dulu gtu la.. skru spek dia tercabut jatuh tah ke mana.. dia salotip je. guna sampai berbulan2 tunggu duit ptptn masuk baru wat baru.. :)

    BalasPadam
  4. alahai,pakai selotip pulak :P,

    tahnih anda dapat award,

    http://i842.photobucket.com/albums/zz347/suffer8zine/22awards.gif

    BalasPadam
  5. la... patutla... sama la kita bro. pernah jadi. dua kali da kot... nak menangis je rasanya

    BalasPadam
  6. cian ben, pki spek yg selutape tu time drive aje, org x nmpk..klu kat lua keta xyah pki wei,,bulat kan biji mata tu..;p

    BalasPadam
  7. kreatif, kritis n inovatif..hehe

    BalasPadam
  8. ftn : ermm tu la..Kes naya tak de spek

    syue : mmg nak g buat kat sana.. tapi power tinggi .. makan masa gak

    dni: sian kitorang kan..

    sUfFeR8zInE : thanks ... nanti free skit baru bleh buat .. huk huk.. bz sangat jelajah ni..

    (^ . ^) : mmg plan buat lagu tu jer ..hehe

    abangfaizul : tu la..bukan murah spek skang ni .. dekat dekat 1k gak ...huhu

    BalasPadam
  9. bllg ada mata lebih.. nak? =P

    BalasPadam
  10. hihi..penah jd lagu tu gak..lagi terok, spek tu retak sebelah...lepas tu serik..langsung tempah dua psg.. satu lg utk spare..

    BalasPadam
  11. ciannyer...

    x per la.. selagi boleh gune la.. dah dapat yg baru nanti..mesti ok dah.. :)

    BalasPadam
  12. hakhakhak..ok jer kalu guna yang besar tue..amik 1 lagi,hahahha

    BalasPadam
  13. naseb baek abangfaizul pakai spek RM200++ je. so takde la terasa sangat. tapi student kot....

    BalasPadam
  14. KAHHHHH bro ... yg cmuh bro wat , sure UNIk spec mato mu ni , xdak di jual di mano2...

    BalasPadam
  15. okler tue (sambil tangan pusing2 cam saida)...hehehhe

    BalasPadam
  16. alaa..nasib kiter sama la..ada gak cermin mata yang dah patah sebelah tangkai dia..tp sy slamber badak je pakai tangkai sblh..hak hak hakk..pakai tudungkan, xnampak la tangkai tu ada ke x..tp ok gak klu leh selotep mcm ben ni..keh keh kehh...

    BalasPadam
  17. kalau spek patah memang kalut la buat si pemakainya....huhu

    bawak bersabar bro :)

    BalasPadam
  18. uihh..ok sesangat lah tu..
    dari jauh boleh nampak

    BalasPadam
  19. mengalami mslah yg sama..spec patah nasib la ade contact lens sbgai pengganti sementara...huhuhu

    sabo ya...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.