Rabu, 5 Mei 2010

Jelajah Blog : SPICY HOT MAMA

Dia suh panggil je WANI jer...

Oooooooooooo..begitu kisahnya.. panjang ceritanya .. heheh ..tp ok la kan .. dah lama berblog.. aku baru ni pon pk dh nak tutup blog..tak larat dah .. huhu .. korang caya ke ??? huhuh.. baca boleh .. caya jangan .. hehe..

Blog SPICY HOT MAMA ni mmg dasat .. bercolor warna lgi ..orang lama la katakan ..Entri pun bermacam cerita ... erm.. kira ok la ... tak de apa aku nak komen ... comel je gitu seperti tuan dia .. kan kan ..

JOm kita g meriahkan blog dia time time gini .. cepaatt >> SPICE HOT MAMA

4 komen :

L@n@ berkata... [Reply to comment]

sudah ku terjah dan jelajah blog spicypapahotmama..

Wanie berkata... [Reply to comment]

huhu en.ben en.ben..terharu seketika sudi jelajah blogku..makasih ye...tp..alahai...bukan SPICY HOT MAMA...SPICYPAPAHOTMAMA le en.ben...pe pun sedap gak SPICY HOT MAMA tu...hehe

LUKISAN PENA berkata... [Reply to comment]

Wah Wanie..jadi famous la pasni....tahniah..tahniah.

NiZaM LiMiTeD berkata... [Reply to comment]

mama mmg hot..
mengikut dari belakang blog yg brader ben jelajah..hehe..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI