Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 5 Mei 2010

KELAB BLOGGER di FACEBOOK

Paling mudah untuk anda promote blog di FACEBOOK .. di sini .. Win win situation.. Jika nak tingkatkan traffik korang , ni adalah antara caranya ..

Semua blogger mesti invite kawan kawan dalam FB dia untuk ke KELAB ini .. Bayangkan satu blogger invite 100 orang ... 10 blogger dah berapa ?

Kalau korang update blog dan kemudiannya update di KELAB BLOGGER , sapa yang untung ? Ini adalah alternatif selain di GENGBLOGGER ...kena ingat , yang masuk GB majoriti adalah blogger sendiri ..

Jika di KELAB BLOGGER , mereka akan jadi silent reader untuk para blogger ... Jadi skarang , terpulang pada korang nak bersatu atau tidak ... bukan susah pun ... invite je diorng ..

KELAB PEMINAT NOVEL dah mencecah 20 ribu , takkan KELAB BLOGGER khas buat blogger hanya ribu jer ?

Nganga lagi ???? Jangan kata aku tak kongsi idea .. dah kongsi dan sekarang terpulang pada korang sendiri .. INVITE KELAB BLOGGER ...

23 komen :

ciK LyndaWawa igUana berkata... [Reply to comment]

betul tu...saya sokong..huhu

joegrimjow berkata... [Reply to comment]

huhu
nak jadi admin jugak boleh
hehehe

Mamamya berkata... [Reply to comment]

dah join... :)

Admin berkata... [Reply to comment]

cayalah.sokong sokong http://mumcollections.blogspot.com .promot skalik hehehe

QieFLy si Dolce berkata... [Reply to comment]

saya sokong dan join skali....

♥S@R@♥ berkata... [Reply to comment]

kat opis FB dah kena blog..
nak ping entry pun sush..sob..sob.

Qaseh berkata... [Reply to comment]

saya xde FB lagi...nak kene buat ni..

LUKISAN PENA berkata... [Reply to comment]

sudah join....nanti tarik lagi 10 blogger join..

Sky0ne berkata... [Reply to comment]

dah join...heheh tenkiu bro...

Mummy Dasy berkata... [Reply to comment]

dah join....

Sang Karipap berkata... [Reply to comment]

Dah join dah...ada benarnya kata2 brader ben. Ni pun antara usaha2 kita untuk dapatkan reader gak..hoho~

hidier berkata... [Reply to comment]

setuju,..nak kena ajak kawan2 ni

bilis berkata... [Reply to comment]

share!

kyo_9 berkata... [Reply to comment]

kui3..
ingatkan masalah besar ke ape tadi..

Zala Wajik berkata... [Reply to comment]

Blogger Malaysia ramai sebenarnya, tapi itulah~

DEDI YUSTIN berkata... [Reply to comment]

ok..alright nnt ajak member fb join the club..

Aiza berkata... [Reply to comment]

ooh yeahhh , smua kawan sy , sy jemput.. tunggu kehadiran kamiii hokeyyy

mommyYen berkata... [Reply to comment]

saya sokong..skrang juga invite..hihi

Counsel Me.. berkata... [Reply to comment]

okay..okay..terfikir jga benda ni dulu..cuma tak der ilham nk mulakan..huhu..okay..i pun nk start invite skrg jugak..

denaihati berkata... [Reply to comment]

Dah lama join. Joomm kita kerja saya capai target pertama 10k ahli dalam tempoh 6 bulan..ok ke

heart~ berkata... [Reply to comment]

betol betol betol~~~ kna promot ni!!

Nazz berkata... [Reply to comment]

smart..pekater ben masuk blog saya lak di nazzwtf.com

baru la win-win

MangkOk cHenTa ♂ berkata... [Reply to comment]

sukung2 sbulat sore!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI