Dapur Tanpa Sempadan...

Dari LyssA SecreT

Selasa, 1 Jun 2010

JB4.0 : KISAH KASIH

hUrmm... Sepanjang 8 bulan aku berblogging , ni kali pertama aku jumpa blog yang unik ..huhu... kreatif kreatif.. hahaha..

" tiada kata seindah bahasa,kan? so meh aku kenalkan diri dulu.. nama? kasih. bukan nama samaran, kasih ialah habibah dalam bahasa arab.ya terima kasih mama dan abah sebab bagi nama yang sangat klasik pada aku.

blog ni wujud sejak setahun yang lalu..sebab aku suka menulis..aku tulis apa aku rasa, dan apa yang aku perhatikan dalam kehidupan dan juga masyarakat. aku bukanlah seorang yang mudah ikut flow, aku jenis sound direct bila something tak kena..macam entry seksi seksa, dan muka lawa, bertudung tapi g-string.. "




0 komen:

Related Posts with Thumbnails

BEN ASHAARI

! anGah -iNi bLoG JiWa JiWa- !

Dunia Seorang Remaja

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI