Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 15 Jun 2010

Jelajah Blog vs Jelajah Gundik


Dulu aku ada buat jelajah blog .. pastu abis dah.. heheeh... penat dah ke sana sini.. tapi alhamdulillah , tercapai gak hajat tu .. ramai gak dah saling kenal mengenal antara satu sama lain..

Sekarang aku buat SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER .. satu segmen untuk mempromosi blog baru dan Kelab Blogger ... senang je... huhu ..

Tadi , aku terbaca surahtkhabar semalam ... hehehe ..ada pulak JELAJAH GUNDIK 2010 .. Gundik sapa ? Tu haa... gundik pemain golf popular dunia tu ler ... Tiger Woods .. Si lagenda ni dah terhoyong hayang sbb isu isu panas gini.. Adakah tanda tanda kariernya dah mula hancur ? Hehe... tu kesilapan sendiri ...


Apa kes si gundik gundik ni ? Diorang ni adalah bekas kekasih dan wanita simpanan Woods . Diorg nak jelajah satu tempat ke satu tempat kerana bagi mereka ia suatu peluang untuk memperoleh lebih banyak wang dan glamor . .

Nak cerita panjang pun tak guna sebab tersangatlah mengarutnya 'usaha' diorg tu.. sian Woods.. tak cukup dedah dalam media , siap nak g jelajah lagi 'pelacur terdesak ( suratkhabar tu yang tulis yer ) ' untuk mempromosi diri ..

Bukan sikit yang nak sertai jelajah tu tapi ramai woooo...Sapa dia yang nak join tu ? tak penting.. tapi yang penting ialah , inilah manusia ... cara keji untuk kaya dan glamer ialah dengan menjaja nama orang popular dan terkenal..... haih. ..

BA : Bernasib baik sbb ada ISLAM ..
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI