Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 29 Julai 2010

Jom Shoooppingg - ARDINI'S TREASURE



Waahh ... macam macam rupanya ada ek dalam dunia blogshop ni .. Aku je tak pernah godek blog blog gini .. Bukan apa .. aku takut bila aku tengok , tergugat keimanan aku .. nanti abis aku bershopping ...

Murah murah jugak jualan kat dalam internet ni rupanya .. patutlah ramai lebih lebih lagi perempuan bershopping online .. huh... aku pun nak bisnis gak la gini .. jual kuali .. ramai blogger masakan wooo.. haha..guwau jee..

Gambar diatas tu adalah antara barangan yang dijual dia blog ARDINI'S TREASURE yang mana produknya .. ermm ... ermm... tengok la sendiri ek..

0 komen :

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI