Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 29 Julai 2010

KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI .. Qiefly Si DolCe

Wawawawa...bergaya sakan gitu eh... hehehe... antara blogger yang rajin mengupdate blog dan aktif di mengupdate status di KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI ... terima kasih Qiefly

Nak kenal blogger ni ke ? Meh jengok blognya .. >> Qiefly

3 komen :

QieFLy si Dolce berkata... [Reply to comment]

huhuhuh welkum2...kita mmg suka kleb blogger n geng blogger coz itulah tempat aku mencurahkan kasih sayang hahahha....


Entry terkini : 7 Xstudent sanggup menyamar ke sekolah bagi lepaskan rindu

mohdikram berkata... [Reply to comment]

wah.qief mmg rajin.sbb tu dia jarang jumpe kwn2 dia skng.haha
mati la kene carot balik nnt.

Kifli Mally berkata... [Reply to comment]

kita dah tukar nama domain baru lah no wonder orang search tak dapat try google ni "kifli mally" gituuuuuu~

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI