Blog Masakan Meletop Bulan Ramadhan !

Pergh... blog blog masakan dapat trafik percuma bulan ni ... hahahaa... bayangkan blog seperti MAT GEBU , kak UMMI ZAIHADI boleh cecah ratusan sekali gus online terutama blog popular , MAT GEBU .. mmg rezeki tul ...

Itulah 'resepi' terbaik buat blog blog masakan ni ... sampai kiamat ler orang dok google mencari resepi .. hahaha... tak kira di mana jua mereka berada , masakan melayu pasti di cari oleh mereka .. Bukan mudah nak buat blog masakan ni.. kena masak dulu untuk pastikan 'ramuan' menjadi woo... pastu baru nak kena buat entri.. susah susah ... kalau tak menjadi ramuan tu , kena pk lak..

Yang bagusnya , diorng kena 'derhaka'kan resepi 0rg lain .. kena kreatif..tak best la tiru bulat bulat kan ... ibarat kereta .. semua kereta bertayar .. yang membezakan , aksesori, enjin dan juga pemandunya..hehehe..

Tu la... sapa kata blog masakan ni blog kelas kedua ? Sungguh pon yang datang 'bertandang' tu akak akak atau makcik makcik namun ini membuktikan blog masakan sebenarnya dalam kelas mereka tersendiri .. Walaah..

Sori yer..bukan bodek.. tapi blog aku terkena aura dari blog masakan ni dari dulu lagi.. Sbb tu aku , buat Jelajah Blog .. supaya semua kategori blog dapat bersuai kenal antara satu sama lain .. dapat la 'tersentuh' aura masing masing .. Takde la dok jadi 'katak dalam teko' jer .. kan Mat kan...




7 ulasan:

  1. Wawawaaaa...bulan pose ni semua pakat nak masak2 dah eh..selalu kan blog akak kalu pagi2 tu ada la beberapa kerat jek yg jenguk..tp hari ni 1st day Ramadha..pagi2 dah sampai 70 lebih tu...tu diaaa...rajinnya org masak nooo..hehehehee..Tp kan Ben, kitaorg ni masak dan try resepi2 pun ikhlas nak share xda la niat nak dpt up traffic ke apa ke...ni semua lps Ben bgtau la baru tau blog traffic semua ni..selalu tau traffic light jek..hehehe, thanks Ben..!

    BalasPadam
  2. betul2 tu abang ben..setuju sgt,..sekarang ni blog masakn ni mmg tgh hangat dipasaran.

    BalasPadam
  3. betul2 tu .. bulan posa ni lagilah laris blog masakan.. ahakass

    BalasPadam
  4. agak2 kalau chef wan buat belog masakan boleh bankrupt nuffnang nak bayar..haha

    BalasPadam
  5. Erkkk...mana ada blog saya meletop Ben. Biasa2 saja...terima kasih pada Ben juga...just be ur self kan Ben.. Orang kata2 kita tak pe, janji Allah tau apa niat kita..Waahhh..sikit punya baik aku sejak2 puasa ni...

    BalasPadam
  6. wah masakannya boleh kayanya enak, ada nggak resepnya kalo makan tempatnya boleh dong kasih tahu

    BalasPadam
  7. ibu ibu memang seharusnya pintar masak ajarin dong

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009