Sabtu, 7 Ogos 2010

Bulu hidung terkeluar keluar dari lubang hidung ..


Muka hensem ... hidung mancung .. muka cantik ... bibir comel .. tapi bila borak , korang leh nampak bulu hidung dia terkeluar .. apakah reaksi korang ?? Bila borak dengan si dia yang mana bulu hidung dia terkeluar , mana satu korang nak pandang .. mata dia atau bulu hidung dia ? haaa..

Pernah aku nak membeli barang ( kamera sebenarnya ) di satu kedai ni ... Jurujual dia mmg ok sangat .. tapi di sebabkan bulu hidung dia tu banyak sangat melebihi sempadan , buatkan aku .. erk.. korang paham paham sndiri la yer .. Terus aku kensel beli kat dia.. g kat tempat lain .. huhu..

Kadang kadang lelaki yang spesis 'berbulu lebat ni , terlalai ... tak perasan .. jadi sama samalah kita perhatikan lubang hidung setiap kali mandi .. jgn sampai ada awek dok perati je lubang hidung kita tu .. bukan sebab mancung tapi sebab dia geram nak bulu hidung korang tu buat cam gambar kat atas tu .. huhu ..

11 komen :

Myra~ berkata... [Reply to comment]

bukan setakat kena check bulu hidung je, kena check gak kalau ade serpihan-serpihan 'taik' kat hidung tu..eheee...gelinye...

My MiRa berkata... [Reply to comment]

memang ade ke bulu hidung panjang sampai cam tu hu3

@ku d! sin!e berkata... [Reply to comment]

tak suke lah..
wangi2 tp bulu hdg pnjg..
x selese jd nye
mate nk pndg situ je..

Aziati Wan Haron berkata... [Reply to comment]

AHAHAHAH kalau macam tu tak tahu la nak focus katne

eelobor berkata... [Reply to comment]

alamak...sampai ke situ bro fokus yer? hehehehe, selidik jgn tak selidik

BUNTU berkata... [Reply to comment]

wah ... yg bener nih////

aNa d'sKoDenG berkata... [Reply to comment]

erkk..x shuker bila TERnampak benda alah tuh..walau ia x dosa pon ngan kiter. ahaksss

noor afzan berkata... [Reply to comment]

errkk..ada juga yang macam gini..
dah la keje bhgn sales.

Qhamel berkata... [Reply to comment]

gambar atas tu dah mlampau sangat.. haha

Nur Amira berkata... [Reply to comment]

nge~..ak br je tny tunang ak pasal bulu hidung dy,..haha..bertahun kapel smpai hrni dh dekat sebulan je lg nk akad nikah br ak jd cukup konfiden nk luah pasal bulu hidung dy,,haha..selambe je dy ckp bole bt penyapu..haha..rupenye dh ramai yg tny, tp sbb dy kje site..mmg bulu hidung jd mcm tu..nk filter debu. may b bulu hidung dy dh evolve ikot persekitaran

mia.lia berkata... [Reply to comment]

haha..ade jugak erk bulu hidung gtu..nseb xpena nmpk.haha

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI