BLOG AKU BEST : NO 2 , 3 dan 4

 

Huih .. Bagus.. ada jugak yang nak mengaku blog dia best yer .. Best sangatkah ? Aku dah tengok dah .. korang ? G la masuk n tengok sendiri... Tapi tolong , jgn mengutuk .. tegur guna kebijaksanaan ..

BLOG NO 2 ( link )  ... hehehe... mmg berani mati ! Satu cabaran yang dia berani sahut untuk mempromosikan blognya .. tqq ..

BLOG NO 3 ( link ) ... yeargh .. berani mati ? hehe.. no komen.. tapi berani gak la menyahut cabaran ... thanks bro

BLOG NO 4 ( link ) .. blogger yang sedang berada di DOHA , Qatar ini tidak mahu melepaskan peluang untuk bagitau kat dunia blog yang blognya best ! Haa... jgn tak tau.. best atau tidak , g tengok sendiri..

Apa pun .. tahniah buat mereka sebab mereka masih baru lagi dalam dunia blog ni tapi dah ada pembaca setia mereka .. walaaahh ...

6 ulasan:

  1. rasa nak brani mati join tapi blog tak cukup brani mati lagi untuk masuk segmen ni..

    BalasPadam
  2. best jer aku tgk semua blog tu...:)

    BalasPadam
  3. salute sbb dorg konpiden...
    aku?
    heHeHe..
    hanya mampu mengomen...

    byknya aku ketinggalan...
    HaisH!~

    BalasPadam
  4. no prob bro.
    pindah bbst nati kolling2, boleh tlg angkat barang:P

    BalasPadam
  5. org baru Ben...
    sy budak baru belajar & akan terus belajar...
    apapn thanks Ben..ur blog best!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.