Huih ... giler aku jap !

 

Mak aih .. aku ingatkan takde sambutan sebab kena redah meredah ni tapi tak sangka la pulak ramai giler ikut serta .. Ok.. bagi mereka yang dah buat SSBA tapi lom submit atau terlepas pandang tu , sila paste url tu kat sini .. Tqqq..

Aku baru balik dari Alamanda .. Shopping barang dapur skit dan beli buku kat MPH tu .. ada jualan murah MPH .. sambar satu buku .. hehe.. dalam pusing punya pusing , berkenan satu buku ni .. KAPAL HAJI DALAM KENANGAN .. hehe .. best ! Nak tau pengalaman orang dulu dulu g haji .. baru leh rasa semangat haji atuk nenek kita dulu .. kan ?

Ok.. tamo bebel.. Kita ke segmen terbaru aku iaitu REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI .. Hurm .. menarik penyertaan kali ni sebab ramai blogger lelaki gak join .. biasanya perempuan yang yang monopoli .. hehe.. skang seimbang aku rasa..Alhamdulillah .. ini bermakna skang ni blogger lelaki dan perempuan boleh bergabung dan berkongsi pendapat dan idea tanpa mengira jantina .. Terima kasih semua !

Senarai terbaru REDAH AKU DAN KAU OLEH BEN ASHAARI :

  1. aNa d'sKoDenG
  2. Amirah Su'aidah
  3. AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!!
  4. haniz
  5. nuR izyan
  6. nadia
  7. ieda
  8. Rafidah Bakri
  9. res ipsa liquitor
  10. Shaofie
  11. adrina sidek
  12. Syat0za
  13. LUKISAN PENA
  14. Ummi Alifya
  15. Love hurt aeNnn
  16. Miss Syamsina
  17. iqbalhakimi
  18. moChaCCino
  19. Lydia Miza(Aidyl Azim)
  20. MTL
  21. WannZ_AzryN
  22. Scarlett O'Hara
  23. ~AsiahRazali~
  24. Cik Kamoo
  25. Pendekar Berkuda

oK.. Ada lagi tau .. sabaq... ni saja buat 25 nama dulu .ada lagi 20 lebih .. hehehe .. Huih.. meriah gak eh.. hehehe..

Tengah malam ni ada satu pertandingan nak buat..  Satu hari punya pertandingan .. Pemenang akan berada dapat promosi sticky post selama 24 jam .. amacam ? Menarik tak ? hehehe .. tungguuu ... Sementara tu , g redah blog kawan kawan tu.. kot kot ada ilmu dunia dan akhirat yang boleh dikongsi bersama .. Sapa tau ???

20 ulasan:

  1. hamek hang pakcik .
    heheh
    x pe x pe ini semua demi masa depan para blogger .
    hohox

    BalasPadam
  2. "Tengah malam ni ada satu pertandingan nak buat" ni xleh dengar ni,, haha

    BalasPadam
  3. teringin nk join tp kerajinan tu kurg.. adoiii.. kali ni cam complicated sket tp nmpk fun.. I'll try my best utk join gak.. arap2 kerajinan adalah di tahap tinggi..

    syabas bro!!

    BalasPadam
  4. salam..

    kena join ni abg ben..hehe

    BalasPadam
  5. bergabung dan meletup! hikhik...;)

    BalasPadam
  6. nk join2..hahaha

    ----------
    visit my blog
    seribupersoalan.blogspot.com

    BalasPadam
  7. opss...link ellen lum ader..oh ok..mybe after ni kan...

    Nak tunggulah pertandingan bro ben tu..biar mata dah mula nak zzz..hahhaa

    BalasPadam
  8. segmen yang abg kelolakan akan sentiasa dapat sambutan :)

    BalasPadam
  9. bese la bro..mcm pisang goreng panas punye..bro ben da old timer..kami bru nk blaja..hehe..nice work..

    BalasPadam
  10. mak oi..bnyknya...tak tido mlm ni gamaknya...

    BalasPadam
  11. ada pertandingan plak? adess..harus tunggu neh

    BalasPadam
  12. wahh,tepat2 no.20,
    terima kasih encik ben (:
    midnight nie ade lg ke?
    kena stay up la mcm nie... ^^

    BalasPadam
  13. baru no.10..pukul brapa la nak habis..nih..

    BalasPadam
  14. Harap sempat lagi bro..
    boleh paste url segmen SSBA kat sini kan...?Dalam entry ni ada mention..

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA
    http://saljuhumairah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  15. yes..nombor 17..nombor jersey nani...nani score malam nie..mybe bawak tuah..hehe

    BalasPadam
  16. http://kuronofu91.blogspot.com/2010/11/award-boombastic-blog.html

    BalasPadam
  17. yeayy..tq bro..ni ha..nak gitau..saya sukaaaa awak...punyer blog..agagaga..

    Suka Awak..eh, Awak punye Blog

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.