Jom Update kerap ...

 

image

Stop !! Hehe.. Ada orang kata aku giler update blog .. Betul la tu .. Ada yang kata aku banyak idea ... Yelah kot .. Ada yang kata aku takde keje .. Tipu la tu .. Ada yang kata blog aku ngarut .. Kot ?

Tapi lebih baik update dari bersawang ... Lebih baik update dari mengarut dalam FACEBOOK ... Lebih baik update dari ngorat anak dara orang dalam YM  .. Lebih baik update dari dok membuta ..

Kerana apa ? bila update , kita perlu membaca .. Kenapa kena membaca ? Untuk mendapatkan fakta ... Untuk apa dapatkan fakta ? Untuk berkongsi maklumat ..

Hasilnya ... aku kenal korang .. korang kenal aku .. Ada sapa sapa yang rugi kat sini ?

23 ulasan:

  1. tak da sapa2 pon rugi. yea! :)hehe

    BalasPadam
  2. betul la tu der...
    byk fakta, boleh share, luas pengetahuan, elakkan kesilapan..
    adeyy

    BalasPadam
  3. abang ben kenal saya??...haha..yea betul tu..sukehati ar kan...blog sendiri...hehe

    BalasPadam
  4. xde sapa nak rugi..masing2 dpat pekdah memasing..lisa sokong jer abg ben..

    BalasPadam
  5. sokong2 tapi...saya tak banyak idea mcm abg ben hehehe wink wink suka ur blog nice n simple..entry tak melalut bnyk syokk ja baca wink wink

    BalasPadam
  6. dah nama blogger kena la update selalu..Kalau tak . tak lengkap la displin sebagai blogger ni..Betul ke En Ben?

    BalasPadam
  7. mmg gila update pon. kt counter clinique .. kt cashier pun sempat. Hebat la ben. 1 dlm 1000 kot? Haha ..

    BalasPadam
  8. haha tau xp pacik!
    dari tah ape buat kn mengarut2 kt fb.duk ngorat sn cni.baek update blog.byk pengetahuan yg kte tau.
    cmtu la pacik kte.heheh.

    BalasPadam
  9. haha tau xp pacik!
    dari tah ape buat kn mengarut2 kt fb.duk ngorat sn cni.baek update blog.byk pengetahuan yg kte tau.
    cmtu la pacik kte.heheh.

    BalasPadam
  10. pendekar rugi la...sebab ada ebtry yang tak sempat nak baca...tenggelam jauh terbenm kat bawah sana..haha..

    BalasPadam
  11. betul betul, sgt setuju. drpd buang masa buat benda tak berfaedah, baik update blog dgn entry yang berisi kan?

    BalasPadam
  12. ini wa cakap..lu mmg terbaaeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hehe

    BalasPadam
  13. sokong2.. daripada main game... lebih baik update blog ye
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  14. saya sokong abg ben................
    sama2 untung

    BalasPadam
  15. sampaikan tak terkejar dek saye tau, disebabkan kekerapa en ben update belog. tapi saye suke sebab banyak bende saye tak tau jadi tau sudah hehehe.

    TQ

    BalasPadam
  16. entah la..takde yg rugi kot.ekeke

    saya takde idea nk update.feliks tul camne leh berkoyan2 idea ek?

    BalasPadam
  17. yes,blog ni boleh dibaca oleh semua peringkat umur .dapat bnyk fakta yang sangat penting !

    p/s:drop by lah ke blog sy lalala ;D

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.