Prestasi blog NOVEMBER 2010

 

Patutnya hari ni dan esok ditambah sekali tapi ok la kot.. dua hari je pon.. lebih kurang je kutipan 'tol'nya .. Tapi kenapa aku rasa tak happy je yer ? Hurmm ..

image

PRESTASI NOVEMBER

Terima kasih pada yang sudi menghabiskan masa di dalam blog picisan aku ni .. Tau tak best .. tapi tak pe.. aku sedang berusaha untuk menge'best'kannya lagi ..

image

PRESTASI MINGGU LEPAS

 

Persoalannya ... bolehkah nak kekalkan ? Heheh.. cam nak malas je skang ni .. hehehe .. camana tu ? Dan untuk pengetahuan , ada 2,328 blog yang sudi letakkan link blog aku di dlm blognya .. Satu pencapaian yang memberangsangkan .. Target selepas ini ? Nak g events NUFFNANG bersama DARKBATMAN .. Sapa mau follow ?

21 ulasan:

  1. Post terbaru: Loading blog lembap??

    Dasyat sunggun blog ko nie.. Jeles aku.. Nk berusaha jugak la...

    BalasPadam
  2. ehh knpa 28 nov turun mendadak..??

    BalasPadam
  3. ha ah.. kita pon ada link kan blog tersohor ini kat blog kita.. ala mr ben, blog kita nak dapat 10 org sehari pon tak lepas..

    keep it up.. suka jengah blog ni.. moga sentiasa tersohor..

    BalasPadam
  4. ramainyer dtg sini.apa yg best ek? jeles gak nih

    BalasPadam
  5. @Izamir Ridzwan
    hujung minggu mmg trafik rendah .. kan family day tu.. hehe

    BalasPadam
  6. Saya mau follow tapi di KL jauh tuh :(.. Bro ben mantap gilalah skrg >.<

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  7. yer betul tu..hujung minggu selalu kurang...

    BalasPadam
  8. salam singgah...

    hujung minggu banyak masa habis kat jalan-jalan.

    isnin adalah hari balas dendam nak berblogging. :)

    BalasPadam
  9. Tahniah En Ben, teruskan lagi usahe hehehe

    BalasPadam
  10. blog ni menjadi penyumbang traffic kedua saya selepas blogspot.com..sumber dari webmaster tools..hehe..terima kasih banyak2..

    BalasPadam
  11. bila ekkk...aku dpt jd camni,berangan je lah...
    apa2 pun tahniah Mr Ben...

    BalasPadam
  12. owwh begitu...ingatkan hujung minggu org on9.. hurm berdasarkan stat ni sy boleh katakan org aktiv beronline pada hari bekerja la yer

    BalasPadam
  13. Salam
    Moga LM juga akan dapat mcmtu.huhu

    BalasPadam
  14. Blog En Ben tak sesuai digelar blog picisan kerana ia blog penuh ilmu yang dipersembahkan secara santai.Yg penting En.Ben tak berlagak dengan pencapaian En Ben dan sentiasa sudi membantu blogger2 baru.

    BalasPadam
  15. woaaa..turun pun tapi ttp tinggi :)

    saya kagum lah!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.