REDAH KAU DAN AKU ...

{ SEGMEN DITUTUP PADA 29 /11/ 201 }

Aku rasa ramai tak tau lagi segmen ni .. maka aku nak bagi tau la yer .. kang kata aku tak habaq lak .. hehe... Nak tau pasal segmen ni , boleh rujuk kat sini .. Kalau nak tengok mereka yang dah buat entri berkenaan segmen tu dan nak g jelajah blog kawan kawan yang best tu , meh sini .. 1 , 2 , 3 , 4 , 5 dan yang ni ke 5 :

Ada lagi yang terlupa ? Paste url kat sini yer .. Dan terima kasih sekali lagi untuk ucapan dan yang berminat nak mengundi BLOG PILIHAN MALAYSIA , sila ke sini ... aku di kategori blog suami pilihan yer.. hehe...

7 ulasan:

  1. on lagi kan kempen ni??nati nak buat la, x sempat buat lagi:P

    BalasPadam
  2. on lagi kan kempen ni??nati nak buat la, x sempat buat lagi:P

    BalasPadam
  3. nk join..dh nampak sabtu dulu..tp line tenet mengong2...ok..sy nk join..hehehe

    BalasPadam
  4. http://cikmimmie206.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya.html


    dh join bro..=)

    BalasPadam
  5. ini penyertaan saya, hehe selamat meredah. ^_^

    http://kaylizard.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  6. salam..
    dulu usha2 je blog abg ben dari jauh hehe byk info dapat dr blog abg ben nih,, =)

    BalasPadam
  7. http://bbfairuz.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.