Redah saya suka blog awak !

 

Wah... macam tak percaya lak ! Segmen BERANI MATI tu buat aku lak benar benar berani mati ! Dan blog NO 1 yang jadi 'mangsa' pertama mencatatkan jumlah online sekali gus mencecah ke 100 orang ... huih... satu segmen yang benar benar berani mati ..

Disebabkan itulah , aku tamatkan segmen REDAH AKU DAN KAU PUNYA untuk memberikan laluan pada segmen baru ni ... huhu .. bikin panas tul .. hehe.. sori yer..

Berikut adalah senarai nama mereka yang hantar penyertaan yang terakhir :

Dan satu lagi senarai terakhir untuk SSBA : yanna faisal

Huih.. aku pening sat...

7 ulasan:

  1. thanks kerana menyenaraikan ;)

    BalasPadam
  2. encik ben pulak yg pening ye..huhu..sabar2..

    BalasPadam
  3. Bapak banyak view?

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  4. haha..rasa tercabar ke en ben...orait le tu, u promote derang..derang promote u..sama2 naiklah pas nih

    BalasPadam
  5. sorry2 silap taip nama en.ben.....

    BalasPadam
  6. BA: 100 org sekaligus online.....ramai tu1

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.