Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 26 November 2010

Saya suka blog awak la .. sangat !! - 4

 

Weewittt.. jap lagi nak g Alamanda .. Harry Potter time .. hehehe .. Dah standby dua entri auto post... haaa.. camana pon , jangan bagi blog lengang !! Pastikan ada pengunjung 24 jam !!! OK ?

OK.. skang sampai dah SAYA SUKA BLOG AWAK yang ke 4 .. huih.. 4 dah ??? Esok lagi ramai arr... sbb cuti kan... insyaAllah.. Meriahkannya lagi .. hehe

OK.. berikut adalah calon calon blog terbaik masakini ! :

Hehehe.. ada lagi ke ??? Kalau ada yang terlepas pandang .. paste url kat entri ni yer .. hehehe.. maklumlah , pakcik dah tua.. tak nampak dah huruf ni haaa... anak dara lalu terang pulak mata pakcik .. hahaha.. guwau je laaa...

25 komen :

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

Ramainyer penyertaan?wahh.

IBU WAFIQ berkata... [Reply to comment]

Yg no.1 cam silap link jer..;-)

cik awan berkata... [Reply to comment]

mak dara lalu terang tak bijik mata ??? hahahahahah!!!

::Cikgu Akim:: berkata... [Reply to comment]

salam...
heheheh..En Ben...saya pon join!!!

http://loqkimagri.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

GombakMali berkata... [Reply to comment]

ade 1 :P

http://gombakmali.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

puterihannan berkata... [Reply to comment]

thanks sbb terima penyertaan sy... :D

Matika Love 131020 berkata... [Reply to comment]

abg saya xdew kew?saya dh join dh..

Kuronofu91 berkata... [Reply to comment]

WoooOoo000oooOOHHH!!! dah ada dlm list.... TQ abg BEn...hehehehe walalalaal...

CT NoArIzAh ArIs berkata... [Reply to comment]

Terlepas lagi nama aku....kesiaaannn!!

http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

Yann Mazian berkata... [Reply to comment]

yann mahu jugak.... hehehe. :)

http://yannyannyann.blogspot.com/

Deela berkata... [Reply to comment]

errr...saya punya blog takder yang ben suka ker...???

Afiq Bukhari berkata... [Reply to comment]

thnks bro dah tersenarai :D

Terbaru dari AfiqBukhari.com - 18sx Dan Lelaki Terbalik

Eliyana berkata... [Reply to comment]

salam pakcik Ben,

1st, tengkiu sbb dapat lagik join sini

2nd, Harry potter best sangat...peace!!

nur 'afifah :) berkata... [Reply to comment]

woow..smbutan hangat,, :)

oshin berkata... [Reply to comment]

abg ben tanak ketinggalan . hekhek
http://oshinlove.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Fatihah berkata... [Reply to comment]

Salam.

Encik Ben, saya baru join.

http://mymedium-tiha.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Oh ya, Saya Pun Suka Blog Awak La!!

x)

ZaHusNa Collections berkata... [Reply to comment]

Salam.... baru jer masuk hari ni....

http://tshirtmuslimah-zatajul.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-lar.html

yana zuera berkata... [Reply to comment]

baru join segmen en ben~. :)

http://yanazuera.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

lady morgana berkata... [Reply to comment]

sy nak jgak!!!
huhhuhuh.. w/p blog sy x terbaek...
http://easydaclumsygirl.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awk-la.html

Kalamhati berkata... [Reply to comment]

Salam Ben..

saya nak ngendeng gak..hehe terlambat keretapi..sempat lg kan kan..

ni entry nya:
http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

HAZWAN17 berkata... [Reply to comment]

wow camne nk join huhu

nur berkata... [Reply to comment]

harap x tertinggal erl ni
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html
ALL IN ONE

wannurfazrini berkata... [Reply to comment]

siapppp!


http://fadzforfun.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Shaa berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shaa berkata... [Reply to comment]

Salam..

http://mysweetyummy.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI