Saya suka blog awak la .. sangat !! - 4

 

Weewittt.. jap lagi nak g Alamanda .. Harry Potter time .. hehehe .. Dah standby dua entri auto post... haaa.. camana pon , jangan bagi blog lengang !! Pastikan ada pengunjung 24 jam !!! OK ?

OK.. skang sampai dah SAYA SUKA BLOG AWAK yang ke 4 .. huih.. 4 dah ??? Esok lagi ramai arr... sbb cuti kan... insyaAllah.. Meriahkannya lagi .. hehe

OK.. berikut adalah calon calon blog terbaik masakini ! :

Hehehe.. ada lagi ke ??? Kalau ada yang terlepas pandang .. paste url kat entri ni yer .. hehehe.. maklumlah , pakcik dah tua.. tak nampak dah huruf ni haaa... anak dara lalu terang pulak mata pakcik .. hahaha.. guwau je laaa...

25 ulasan:

  1. Yg no.1 cam silap link jer..;-)

    BalasPadam
  2. mak dara lalu terang tak bijik mata ??? hahahahahah!!!

    BalasPadam
  3. salam...
    heheheh..En Ben...saya pon join!!!

    http://loqkimagri.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  4. ade 1 :P

    http://gombakmali.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  5. thanks sbb terima penyertaan sy... :D

    BalasPadam
  6. WoooOoo000oooOOHHH!!! dah ada dlm list.... TQ abg BEn...hehehehe walalalaal...

    BalasPadam
  7. Terlepas lagi nama aku....kesiaaannn!!

    http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  8. yann mahu jugak.... hehehe. :)

    http://yannyannyann.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. errr...saya punya blog takder yang ben suka ker...???

    BalasPadam
  10. thnks bro dah tersenarai :D

    Terbaru dari AfiqBukhari.com - 18sx Dan Lelaki Terbalik

    BalasPadam
  11. salam pakcik Ben,

    1st, tengkiu sbb dapat lagik join sini

    2nd, Harry potter best sangat...peace!!

    BalasPadam
  12. abg ben tanak ketinggalan . hekhek
    http://oshinlove.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  13. Salam.

    Encik Ben, saya baru join.

    http://mymedium-tiha.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    Oh ya, Saya Pun Suka Blog Awak La!!

    x)

    BalasPadam
  14. Salam.... baru jer masuk hari ni....

    http://tshirtmuslimah-zatajul.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-lar.html

    BalasPadam
  15. baru join segmen en ben~. :)

    http://yanazuera.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  16. sy nak jgak!!!
    huhhuhuh.. w/p blog sy x terbaek...
    http://easydaclumsygirl.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awk-la.html

    BalasPadam
  17. Salam Ben..

    saya nak ngendeng gak..hehe terlambat keretapi..sempat lg kan kan..

    ni entry nya:
    http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  18. harap x tertinggal erl ni
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  19. siapppp!


    http://fadzforfun.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  21. Salam..

    http://mysweetyummy.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI