Tips tingkatkan Follower !

 

image Caakk !! Mana ada tips tingkatkan follower !! Kalau diorng nak follower , diorng follow le.. kalau tak , korang bagi je flower .. haha.. apadaaa..

Aku perasan la kan ... kalau ada je perkataan TIPS maka counter aku cecah 100++ .. aisey... Gini yer... Sebagai seorang blogger , rajin rajin google dan tengok bagaimana blogger dulu punya tips n tricks.. Rajin rajin godek.. aku tau korang semua pandai tapi 'M' tu je jadi penyebab .. kan kan ?

Ok.. aku nak balik .. jangan maraah aa.. guwau jeee.. Selamat berhujung minggu .. hehehe

47 ulasan:

  1. adehhh... terkena dah.. ingatkan tips tadi.. hehe

    BalasPadam
  2. hahaha.. kaunter 100..
    mesti a mau R tamau M oke
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  3. kita pollow org .. tp org tk pollow kita pn. cedey la pcik ben .. uhuk... ntla anna bg dorg flowerss .. hihiih

    BalasPadam
  4. hehe...nk follow kena ikhlas gak..

    BalasPadam
  5. aku tertipu!!!!!!!!!!!!..hahaha

    BalasPadam
  6. hua hua hua....itu sangat betOl...tapi kalau alah dengan flower nk bagi pe plk...


    ngOmel, ngumpat & mengata

    BalasPadam
  7. hehe.. ramai blogger baru nk tips, tmasuk lah aku.. =)
    tp bg aku kn, follow or x follow tu kene dtg dri ati la.. jgn memaksa org memfollow kite, dan kalau kite follow org plak , jgn mengharapkan balasan..
    better camtu, hehe

    BalasPadam
  8. hehe.. ramai blogger baru nk tips, tmasuk lah aku.. =)
    tp bg aku kn, follow or x follow tu kene dtg dri ati la.. jgn memaksa org memfollow kite, dan kalau kite follow org plak , jgn mengharapkan balasan..
    better camtu, hehe

    BalasPadam
  9. Senang je nk tingkatkan followers. Buat kontes. Tak pun rajin kasi award sendiri buat, yg akan back link semula ke belog sendiri. Haha ;DD

    BalasPadam
  10. hehe.. ramai blogger baru nk tips, tmasuk lah aku.. =)
    tp bg aku kn, follow or x follow tu kene dtg dri ati la.. jgn memaksa org memfollow kite, dan kalau kite follow org plak , jgn mengharapkan balasan..
    better camtu, hehe

    BalasPadam
  11. i tulis,u folow i, i akan folow u balik. hehe..i dpt folower macam tu. walaupun tak banyak tapi oklah sebab bukan selalu blogging pun.^^

    BalasPadam
  12. berdezup i dtg sini, huwarggg....tipah tertipu...

    BalasPadam
  13. jahat ah abg ben .
    grrr .
    XD

    BalasPadam
  14. ada yang kata follower tu tak penting. tapi bagi sy sbagai blogger baru, eksaited bila tengok jumlah follower dah bertambah.jd pembakar semangat.tak payah cakap pun, sy pasti g follow diorang.
    sy Xkedekut follow orang. unless page lambat loading sy terpaksa pangkah. tp sy tak tulis " i follow u, u follow me".
    budaya follow-memfollow ni ibarat kita nak bersahabat. :) org tanak kawan kita Xbolehla paksa kan? hehe.. but give n take is always great!!

    perlu anda tahu:
    apa kaitan dracula dengan tuala wanita

    jom ramai-ramai join:
    Miya's birthday giveaway

    BalasPadam
  15. hak3.. polo memolo...
    lawak gmbo utk n3 nih...
    ade kaitan ka bro??? kah3

    BalasPadam
  16. i know 'M' for what! haha. tape abg ben. sy 'R'. :P

    BalasPadam
  17. patut arr ramai datang.. asyik kena trick je!.. hehe!

    BalasPadam
  18. Terima kasih follow saya.. dah follow sini jugak.. :)

    BalasPadam
  19. mama wish to get many readers, not follower...sbb? readers will lead them to follow :)

    BalasPadam
  20. ini pun tips yg baik juga apa... thanks yer sbb selalu dpt ilmu di sini secara direct mahupun yg tersembunyi di sebaliknya..

    BalasPadam
  21. ini pun tips yg baik juga apa... thanks yer sbb selalu dpt ilmu di sini secara direct mahupun yg tersembunyi di sebaliknya..

    BalasPadam
  22. ini merupakan salah satuy trick.. haha

    BalasPadam
  23. hurm..maksudnye trick pun boleh tingkatkan follower la kan..
    hehe..
    between..beruk tu comel la pulak..=)

    BalasPadam
  24. hahahaa...eden mmg terkena...hehe..slamat hujung mngu jgak en ben

    BalasPadam
  25. tips n tricks.. ermmmm

    jom datang..
    http://hazlinnazri.blogspot.com/2010/11/cucur-udang.html

    BalasPadam
  26. bagus!!aku dah dapat idea baru!!

    thanks to ben

    BalasPadam
  27. xde follower, flower pun jadik lah..hehe

    BalasPadam
  28. x kisah sangat ada orang follow ker tak..janji blogspot nie tempat melepaskan perasaan..rasa best duk feeling2 menaip...hehehehe..

    BalasPadam
  29. hehehhe...padan muka aku!dgn lajunyer aku bukak bila nampak tips tu...en ben permainkan patik yer...takper takper...tak marah pun...

    BalasPadam
  30. tetibe nk tergelak tgk beruk diats

    BalasPadam
  31. salam..
    mula-mula tu, tengah google.
    keluar web ben ni.sebab ada keluar carian yang nak cari tu.
    huhu..rupanya terkena.
    tapi..haha..blog ni memang canggih.
    suka baca entri2 nya :D

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009