Jumaat, 12 November 2010

Tips tingkatkan Follower !

 

image Caakk !! Mana ada tips tingkatkan follower !! Kalau diorng nak follower , diorng follow le.. kalau tak , korang bagi je flower .. haha.. apadaaa..

Aku perasan la kan ... kalau ada je perkataan TIPS maka counter aku cecah 100++ .. aisey... Gini yer... Sebagai seorang blogger , rajin rajin google dan tengok bagaimana blogger dulu punya tips n tricks.. Rajin rajin godek.. aku tau korang semua pandai tapi 'M' tu je jadi penyebab .. kan kan ?

Ok.. aku nak balik .. jangan maraah aa.. guwau jeee.. Selamat berhujung minggu .. hehehe

47 komen :

Cik Andam Hazlina berkata... [Reply to comment]

hahahhaaa.. hampeh!

My Little Diary berkata... [Reply to comment]

adehhh... terkena dah.. ingatkan tips tadi.. hehe

nur berkata... [Reply to comment]

hahaha.. kaunter 100..
mesti a mau R tamau M oke
ALL IN ONE

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ berkata... [Reply to comment]

kita pollow org .. tp org tk pollow kita pn. cedey la pcik ben .. uhuk... ntla anna bg dorg flowerss .. hihiih

apezs shah berkata... [Reply to comment]

ermm hadoilaa..

Azfa berkata... [Reply to comment]

hehe...nk follow kena ikhlas gak..

man yusoef berkata... [Reply to comment]

aku tertipu!!!!!!!!!!!!..hahaha

mush berkata... [Reply to comment]

hua hua hua....itu sangat betOl...tapi kalau alah dengan flower nk bagi pe plk...


ngOmel, ngumpat & mengata

Deeyaudeen Sabri berkata... [Reply to comment]

hehe.. ramai blogger baru nk tips, tmasuk lah aku.. =)
tp bg aku kn, follow or x follow tu kene dtg dri ati la.. jgn memaksa org memfollow kite, dan kalau kite follow org plak , jgn mengharapkan balasan..
better camtu, hehe

Deeyaudeen Sabri berkata... [Reply to comment]

hehe.. ramai blogger baru nk tips, tmasuk lah aku.. =)
tp bg aku kn, follow or x follow tu kene dtg dri ati la.. jgn memaksa org memfollow kite, dan kalau kite follow org plak , jgn mengharapkan balasan..
better camtu, hehe

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata... [Reply to comment]

Senang je nk tingkatkan followers. Buat kontes. Tak pun rajin kasi award sendiri buat, yg akan back link semula ke belog sendiri. Haha ;DD

Deeyaudeen Sabri berkata... [Reply to comment]

hehe.. ramai blogger baru nk tips, tmasuk lah aku.. =)
tp bg aku kn, follow or x follow tu kene dtg dri ati la.. jgn memaksa org memfollow kite, dan kalau kite follow org plak , jgn mengharapkan balasan..
better camtu, hehe

cik awan berkata... [Reply to comment]

terkena sudaaa~~

MingMing berkata... [Reply to comment]

i tulis,u folow i, i akan folow u balik. hehe..i dpt folower macam tu. walaupun tak banyak tapi oklah sebab bukan selalu blogging pun.^^

Fiqas berkata... [Reply to comment]

berdezup i dtg sini, huwarggg....tipah tertipu...

matahatijiwa berkata... [Reply to comment]

tipah tertipu......:)..ngeee...

efy berkata... [Reply to comment]

jahat ah abg ben .
grrr .
XD

miya berkata... [Reply to comment]

ada yang kata follower tu tak penting. tapi bagi sy sbagai blogger baru, eksaited bila tengok jumlah follower dah bertambah.jd pembakar semangat.tak payah cakap pun, sy pasti g follow diorang.
sy Xkedekut follow orang. unless page lambat loading sy terpaksa pangkah. tp sy tak tulis " i follow u, u follow me".
budaya follow-memfollow ni ibarat kita nak bersahabat. :) org tanak kawan kita Xbolehla paksa kan? hehe.. but give n take is always great!!

perlu anda tahu:
apa kaitan dracula dengan tuala wanita

jom ramai-ramai join:
Miya's birthday giveaway

Gayahspears berkata... [Reply to comment]

hak3.. polo memolo...
lawak gmbo utk n3 nih...
ade kaitan ka bro??? kah3

→BLOG SANTAI← ™♪♫ berkata... [Reply to comment]

mantabbbb...... Salam kenal semua :)

azzey berkata... [Reply to comment]

BA: TERKONO LAGI! Ha3....

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ berkata... [Reply to comment]

@Deeyaudeen Sabri heheh .. btl2!!

Farah Justme berkata... [Reply to comment]

i know 'M' for what! haha. tape abg ben. sy 'R'. :P

HAW berkata... [Reply to comment]

patut arr ramai datang.. asyik kena trick je!.. hehe!

Ainismaira berkata... [Reply to comment]

Terima kasih follow saya.. dah follow sini jugak.. :)

Yiedpozi berkata... [Reply to comment]

hampeh...

husniah zaimah berkata... [Reply to comment]

haha,,.siot jek

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

huhu..mana tips nyer?

Mama Zara berkata... [Reply to comment]

mama wish to get many readers, not follower...sbb? readers will lead them to follow :)

♥-- emieysandra --♥ berkata... [Reply to comment]

hehe ;D

zacky ~786~ berkata... [Reply to comment]

:P

Hanis Azla berkata... [Reply to comment]

ini pun tips yg baik juga apa... thanks yer sbb selalu dpt ilmu di sini secara direct mahupun yg tersembunyi di sebaliknya..

Hanis Azla berkata... [Reply to comment]

ini pun tips yg baik juga apa... thanks yer sbb selalu dpt ilmu di sini secara direct mahupun yg tersembunyi di sebaliknya..

KimiCnoL berkata... [Reply to comment]

tertipu sudah,..haha

misz nana berkata... [Reply to comment]

ini merupakan salah satuy trick.. haha

miszlullaby berkata... [Reply to comment]

hurm..maksudnye trick pun boleh tingkatkan follower la kan..
hehe..
between..beruk tu comel la pulak..=)

mia berkata... [Reply to comment]

hahahaa...eden mmg terkena...hehe..slamat hujung mngu jgak en ben

Encik Bell (beLalaNG) berkata... [Reply to comment]

hahaha..wakena beb! :P

hazlin berkata... [Reply to comment]

tips n tricks.. ermmmm

jom datang..
http://hazlinnazri.blogspot.com/2010/11/cucur-udang.html

ferry berkata... [Reply to comment]

bagus!!aku dah dapat idea baru!!

thanks to ben

zackfasha berkata... [Reply to comment]

xde follower, flower pun jadik lah..hehe

yut berkata... [Reply to comment]

x kisah sangat ada orang follow ker tak..janji blogspot nie tempat melepaskan perasaan..rasa best duk feeling2 menaip...hehehehe..

nalhuda berkata... [Reply to comment]

hehehhe...padan muka aku!dgn lajunyer aku bukak bila nampak tips tu...en ben permainkan patik yer...takper takper...tak marah pun...

Rara Farah berkata... [Reply to comment]

tetibe nk tergelak tgk beruk diats

... berkata... [Reply to comment]

salam..
mula-mula tu, tengah google.
keluar web ben ni.sebab ada keluar carian yang nak cari tu.
huhu..rupanya terkena.
tapi..haha..blog ni memang canggih.
suka baca entri2 nya :D

azreenazeman berkata... [Reply to comment]

kuang asam jek.. :p

pot pet pot pet pasal saye berkata... [Reply to comment]

wakenabeb!!!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI