Wah.. aku dah dapat hadiah besday !

image

Aku dapat dari rakan rakan pejabat yang kebetulan juga blogger yang rajin gitu , CIAO ANNIN dan MISS IZAH ...

Apakah kandungannya ? Aku pon tak tau ... dia suh bukak tepat kul 12 malam .. jangan katak dah la yer .. aku tak takut katak.. segan ngan lipas jer .. hehehe ..

Buat Ciao .. jutaan terima kasih !! Ahaks.. esok choteeee... mau jalan jalan cari makan ...

42 ulasan:

  1. hari ni hari jadi en.ben ke?
    SELAMAT HARI LAHIR ;)

    BalasPadam
  2. besarnya.. apa agknya ye...frame gmbr kot

    BalasPadam
  3. Happy Birthday to you..semoga terus sukses dan bahagia selalu !

    BalasPadam
  4. wah bestnya! mama pun nak ucap in advance lah...HAPPY BIRTHDAY! May u have a wonderful day tomorrow & a brighter future ahead, moga makin murah rezeki & dapat babies :-)

    BalasPadam
  5. besday en.ben ka...waaa hepi besday.... :D

    BalasPadam
  6. wah congrats bro..hehe nak tahu gak pe hadiah tu hik2

    BalasPadam
  7. ehem2 bestnya dapat hadiah besday kan.. anyway happy besday to u bro.. dan semoga dipermudahkn segala urusan..

    BalasPadam
  8. In advance besday wish dari Ellen...hehe

    BalasPadam
  9. happy bday in advance pada en.ben..semoga panjang umur murah rezki dan berbahagia hingga ke syurga bersama isteri tercinta.. dan semoga dikurniakan anak2 yang comel dan soleh..amin..

    BalasPadam
  10. HAPPY BESDAY MR.BEN..TAKOT MALAM NIE TAK ONLINE SO WISH TERUS LAH..SO HADIAH NAK BAGI....?

    BLOG AKU BEST! =D

    http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  11. wah kak Hanim bg hadiah kat en Ben? happy birthday en Ben :)

    BalasPadam
  12. happy birthday in advance en Ben. teruskan usaha anda dalam penulisan blog.! :)

    BalasPadam
  13. selamat hari lahir...Allah selamatkan kamuuu...nyanyi sikit..hehe

    BalasPadam
  14. happy birthday brother Ben. May Allah bless you always.

    BalasPadam
  15. hoh..hati2 bro ben jgn ade bom sdah..haha
    anyway hepi besday..:)

    BalasPadam
  16. Happy Besday sifu..best nyer dpt hadiah.

    BalasPadam
  17. salam brother
    happy besday dude
    may Allah bless u n ur carrier
    take care n gd day

    BalasPadam
  18. wah... tahniah... ape pun selamat hari lahir

    BalasPadam
  19. happy birthday encik ben.
    tahniah dapat hadiah :)

    BalasPadam
  20. Che Ben, jangan lupa kan Miss Izah, dia pun joint venture sekali hehe! Happee Birthday Che Ben!!!

    BalasPadam
  21. hAPpY bIrtHDay en.ben
    smoga panjang umo ya..

    BalasPadam
  22. hadiah tu macam set untuk blogger...hehe..

    BalasPadam
  23. heppy besday mr.ben..wish awal2 takot xonline kang..hehe...

    BalasPadam
  24. en ben...happy bday in advace ye!

    BalasPadam
  25. ini nukilan yang tercipta..sekadar menghargai sebuah cerita...(^_^)...

    dari langit ketujuh turun ke dunia...
    beradu di kamar gelap di rahim bonda...
    saatnya dikau lahir ke dunia...
    betapa girangnya hati ayah dan bonda...

    dirimu dibelai-belai manja...
    diberi apa yang dipinta...
    ditatang dengan sepenuh kasih ayah dan bonda...

    kini dirimu telah dewasa...
    bakal menjadi ayah kepada anaknya...
    pasti dikau kan mengerti...
    perasaan ayah yang pernah bersemi...

    tika ibumu menangis..
    di manakah letakmu saat itu??
    tika ayahmu merintih...
    adakah dikau di sisi?
    oh jiwa...semoga dikau kan mengerti...
    betapa tingginya kasih ayah dan bonda...
    yang tercipta sejak azali...

    di hari istimewa ini...
    temuilah kembali mereka...
    walaupun bukan dipinta...
    terima kasihlah atas segalanya...
    tanda syukur..dirimu disayangi mereka...


    Selamat Hari Lahir Incek Ben...(^_^)

    -Pendekar Berkuda menukilkan kata...(^_^)

    BalasPadam
  26. Selamat Hari Lahir...moga shat2 dan dimurahkan rezeki sentiasa...Aminn

    BalasPadam
  27. Panjang umo murah rezeki eh...
    selamat hari lahir..

    BalasPadam
  28. waaa...hepi besday incok ben... :)
    majulah blog en. ben utk negara heheeh

    BalasPadam
  29. selamat hari lahir..semoga akan terus berblog

    BalasPadam
  30. selamat ulangtahun kelahiran encik ben... birtdate kita sama! hihi

    BalasPadam
  31. hepy bufday en.ben..
    moga panjang umur dan murah rezeki..
    moga terus kekal berblog dan sentiasa memberi tips2..hehe..
    moga keluarga En.ben sentiasa dirahmati Allah sentiasa..

    boleh wish jela en.ben..hehe..(^^,)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.