I follow u yer ...

 

Sekadar peringatan .. segmen ini sekadar segmen hiburan .. tiada kene mengena untuk popular , kaya mahupun dengan yang mati ..

Selain dari tu , kita boleh berkenalan dengan blogger blogger yang lain .. Terbukti segmen suai kenal begini telah merapatkan ramai lagi blogger di dunia maya ini .. Aku tak la kata segmen aku ni jer .. banyak segmen skang ni .. pandai guna , bermanfaatlah dia .. kan ? Jadi janganlah dok fikir nak kaut follower... Tak kemana follower tu kalau blog kita ni bagus kan ?

Ok... skang ni kita tengok apa kata mereka yang dah join segmen ni.. untuk pengetahuan , mereka yang join segmen ni kena jawab beberapa soalan .. Soalan tersebut ialah :

  • bila mula buat blog ?

  • Jumlah follower sekarang ini ..

  • Berapa trafik harian ?

  • Sehari brapa entri ?

  • Berikan satu blog yang best korang suka baca ..

  • Ok..kita baca jawapan mereka ...

    Ayuni , MamaEma,,zOuL.MzMn,Cik Eka,forever love,Farah Hanim,FrEE tHinkER dan Ummi Izzah

    Yang lain , aku buat untuk entri lain lak.. tak best la semua sekali aku letak kan .. heheh.. Bagi yang berminat nak join , cepat.. bila aku tutup dah , aku tamo layan dah .. haaa... bukan sombong tapi nak tumpu pada segmen lain lak..

    35 ulasan:

    1. rasenye ben sorang je blogger yg suke tolong blogger yg tak bape popular mcm kami-kami ni

      mesti ada je segmen2 bersilih ganti
      terima kasih daun keladi, pujian ni ikhlas dari hati ;)

      BalasPadam
    2. wa... leh la aibaks try camni abg ben.. tapi petang nak kene balik dlu.. sok leh?

      BalasPadam
    3. nie yg bgus bro ben nie..byk membantu....thanks bro POLO sy..hehe..

      BalasPadam
    4. thanks abg ben coz bagi peluang tok adik² blogger nak berkecimpung..mungkin idea x brape byk, tapi mmg niat untuk menjadi penulis blogger...improvekan kosa kata..yelah orang melayu skunk nie sume dah nak jadi orang putih..
      bahasa kebangsaan pun jarang digunakan di rumah...betol x?

      BalasPadam
    5. ^^ tQ Mr.ben.. sebab segmen and entri2 Mr.Ben abc tau dah cara2 nak berblogging..

      BalasPadam
    6. heheh ~ masa mula2 je jakun follower .. last2 malas dah ... huhu

      BalasPadam
    7. boleh join lagi kan abg ben?

      http://macikmessy.blogspot.com/2010/12/nak-kenal-ngan-awak-boleh-tak.html

      BalasPadam
    8. sorry, sye new comer. cm ne nk join segmen2 abg ben ek?

      BalasPadam
    9. Maaf ye ben bukan nak komen tapi aku ada benda yg nak kena kongsi dgn semua org,kat blog aku ada entry bertajuk PERHATIAN-PERHATIAN kau copy dan paste gambar kat blog kau,bagi semua org tau,pasal hiasan dinding mcm ayat AL-QURAN tapi bukan.bole x? sbb blog kau ramai pengunjung.

      http://apai77.blogspot.com

      BalasPadam
    10. nak join

      http://rajanuruasmat.blogspot.com/2010/12/ice-breaking-wit-en-ben-ashaari.html

      BalasPadam
    11. tq en ben...en ben rajin menolong blogger2 baru cm kitorang nie..

      BalasPadam
    12. xtau nk ckp camne, time kasih bnyk2, may Allah bless u,,,

      BalasPadam
    13. en. ben..nak join..

      http://qatrunnadanurhannani.blogspot.com/2010/12/i-follow-u-yer.html

      BalasPadam
    14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      BalasPadam
    15. abg nak join gak sebeleum balik kje

      http://qasehdaliaadelia.blogspot.com/2010/12/jom-kita-berkenalan.html

      BalasPadam
    16. ok dah siap.. :)

      http://ayuhashim-ayu.blogspot.com/2010/12/segmen-baru-dari-enben.html

      BalasPadam
    17. join segmen ni..;D

      http://duniakuemieysandra.blogspot.com/2010/12/jom-kita-berkenalan.html

      BalasPadam
    18. saya join :)

      http://mimieaiza.blogspot.com/2010/12/jum-kenal.html

      BalasPadam
    19. nak join jugak..

      http://waoaini.blogspot.com/2010/12/jom-berpacaranoopsss.html

      hopefully tersenara dlm list (^_^)y

      BalasPadam
    20. boleh ke nak join juga..
      http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/suai-kenal-tambah-kawan.html
      thanks BA

      BalasPadam
    21. Ini kali pertama..semoga bermanfaat..

      http://kasihnuradam.blogspot.com/2010/12/mesraaa.html

      BalasPadam
    22. http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/2010/12/jom-kita-berkenalan.html juin jugak bro ben :)

      BalasPadam
    23. Salam.

      Baru dapat join.. :)

      http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2010/12/jom-kita-berkenalan.html

      BalasPadam
    24. yana nak juin juga... http://rieyanaynn.blogspot.com/2010/12/jom-kita-berkenalan.html

      BalasPadam
    25. dah join ye :)

      jemput tgk!


      http://princessfeyqa.blogspot.com/2010/12/jom-kita-berkenalan.html

      BalasPadam
    26. http://chentawanna.blogspot.com/2010/12/sesi-perkenalan-ben-ashaari-punya-pasal.html

      kerana abg ben..saya tak jadi berdiam diri T____T

      BalasPadam
    27. http: Lafazjiwaku.blogspot.com

      Nak join juga

      BalasPadam
    28. abg ben . dh join ! :D

      http://azrularm17.blogspot.com/2010/12/segmen-ben-ashaari-jum-berkenalan-d.html

      BalasPadam

    Peringatan



    Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

    Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

    Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

    Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

    Terima Kasih ..

    BEN ASHAARI

    Blogger Sejak 2009