Rabu, 15 Disember 2010

I follow u yer ...

 

Sekadar peringatan .. segmen ini sekadar segmen hiburan .. tiada kene mengena untuk popular , kaya mahupun dengan yang mati ..

Selain dari tu , kita boleh berkenalan dengan blogger blogger yang lain .. Terbukti segmen suai kenal begini telah merapatkan ramai lagi blogger di dunia maya ini .. Aku tak la kata segmen aku ni jer .. banyak segmen skang ni .. pandai guna , bermanfaatlah dia .. kan ? Jadi janganlah dok fikir nak kaut follower... Tak kemana follower tu kalau blog kita ni bagus kan ?

Ok... skang ni kita tengok apa kata mereka yang dah join segmen ni.. untuk pengetahuan , mereka yang join segmen ni kena jawab beberapa soalan .. Soalan tersebut ialah :

  • bila mula buat blog ?

  • Jumlah follower sekarang ini ..

  • Berapa trafik harian ?

  • Sehari brapa entri ?

  • Berikan satu blog yang best korang suka baca ..

  • Ok..kita baca jawapan mereka ...

    Ayuni , MamaEma,,zOuL.MzMn,Cik Eka,forever love,Farah Hanim,FrEE tHinkER dan Ummi Izzah

    Yang lain , aku buat untuk entri lain lak.. tak best la semua sekali aku letak kan .. heheh.. Bagi yang berminat nak join , cepat.. bila aku tutup dah , aku tamo layan dah .. haaa... bukan sombong tapi nak tumpu pada segmen lain lak..

    35 komen :

    intan izani berkata... [Reply to comment]

    rasenye ben sorang je blogger yg suke tolong blogger yg tak bape popular mcm kami-kami ni

    mesti ada je segmen2 bersilih ganti
    terima kasih daun keladi, pujian ni ikhlas dari hati ;)

    aibaks berkata... [Reply to comment]

    wa... leh la aibaks try camni abg ben.. tapi petang nak kene balik dlu.. sok leh?

    Syafiq Rosli berkata... [Reply to comment]

    caiyok2..

    Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

    nie yg bgus bro ben nie..byk membantu....thanks bro POLO sy..hehe..

    zOuL.MzMn berkata... [Reply to comment]

    thanks abg ben coz bagi peluang tok adik² blogger nak berkecimpung..mungkin idea x brape byk, tapi mmg niat untuk menjadi penulis blogger...improvekan kosa kata..yelah orang melayu skunk nie sume dah nak jadi orang putih..
    bahasa kebangsaan pun jarang digunakan di rumah...betol x?

    the triplets berkata... [Reply to comment]

    thanks ben, jgn lupa yer...

    akubersamaCahya berkata... [Reply to comment]

    ^^ tQ Mr.ben.. sebab segmen and entri2 Mr.Ben abc tau dah cara2 nak berblogging..

    siti faridah harun (nama penuh tu) berkata... [Reply to comment]

    heheh ~ masa mula2 je jakun follower .. last2 malas dah ... huhu

    scha berkata... [Reply to comment]

    boleh join lagi kan abg ben?

    http://macikmessy.blogspot.com/2010/12/nak-kenal-ngan-awak-boleh-tak.html

    Azrul Arm berkata... [Reply to comment]

    abg ben , nk join bole ?? :D

    nohfee berkata... [Reply to comment]

    sorry, sye new comer. cm ne nk join segmen2 abg ben ek?

    apai berkata... [Reply to comment]

    Maaf ye ben bukan nak komen tapi aku ada benda yg nak kena kongsi dgn semua org,kat blog aku ada entry bertajuk PERHATIAN-PERHATIAN kau copy dan paste gambar kat blog kau,bagi semua org tau,pasal hiasan dinding mcm ayat AL-QURAN tapi bukan.bole x? sbb blog kau ramai pengunjung.

    http://apai77.blogspot.com

    Nuruasmat berkata... [Reply to comment]

    nak join

    http://rajanuruasmat.blogspot.com/2010/12/ice-breaking-wit-en-ben-ashaari.html

    Cik Eka berkata... [Reply to comment]

    tq en ben...en ben rajin menolong blogger2 baru cm kitorang nie..

    Ayuni berkata... [Reply to comment]

    xtau nk ckp camne, time kasih bnyk2, may Allah bless u,,,

    nur choki choki berkata... [Reply to comment]

    bagus segmen ni en. ben..

    Joy Norin berkata... [Reply to comment]

    en. ben..nak join..

    http://qatrunnadanurhannani.blogspot.com/2010/12/i-follow-u-yer.html

    Ayu Hashim berkata... [Reply to comment]

    nnt nak join lah.. :))

    NadiRah berkata... [Reply to comment]
    Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
    Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

    abg nak join gak sebeleum balik kje

    http://qasehdaliaadelia.blogspot.com/2010/12/jom-kita-berkenalan.html

    Ayu Hashim berkata... [Reply to comment]

    ok dah siap.. :)

    http://ayuhashim-ayu.blogspot.com/2010/12/segmen-baru-dari-enben.html

    N+I+K berkata... [Reply to comment]

    abg ben terbaik ahah

    ♥-- emieysandra --♥ berkata... [Reply to comment]

    join segmen ni..;D

    http://duniakuemieysandra.blogspot.com/2010/12/jom-kita-berkenalan.html

    MIMIE AIZA berkata... [Reply to comment]

    saya join :)

    http://mimieaiza.blogspot.com/2010/12/jum-kenal.html

    AiNiey Bariyyah berkata... [Reply to comment]

    nak join jugak..

    http://waoaini.blogspot.com/2010/12/jom-berpacaranoopsss.html

    hopefully tersenara dlm list (^_^)y

    nur berkata... [Reply to comment]

    boleh ke nak join juga..
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/suai-kenal-tambah-kawan.html
    thanks BA

    nur adam berkata... [Reply to comment]

    Ini kali pertama..semoga bermanfaat..

    http://kasihnuradam.blogspot.com/2010/12/mesraaa.html

    Myra Ayreen berkata... [Reply to comment]

    http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/2010/12/jom-kita-berkenalan.html juin jugak bro ben :)

    penjejak.mimpi berkata... [Reply to comment]

    Salam.

    Baru dapat join.. :)

    http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2010/12/jom-kita-berkenalan.html

    rieyana ynn berkata... [Reply to comment]

    yana nak juin juga... http://rieyanaynn.blogspot.com/2010/12/jom-kita-berkenalan.html

    wiernadriezan berkata... [Reply to comment]

    saya join!

    Princess Feyqa berkata... [Reply to comment]

    dah join ye :)

    jemput tgk!


    http://princessfeyqa.blogspot.com/2010/12/jom-kita-berkenalan.html

    Wana De'Amor berkata... [Reply to comment]

    http://chentawanna.blogspot.com/2010/12/sesi-perkenalan-ben-ashaari-punya-pasal.html

    kerana abg ben..saya tak jadi berdiam diri T____T

    Zanna Rohim berkata... [Reply to comment]

    http: Lafazjiwaku.blogspot.com

    Nak join juga

    Azrul Arm berkata... [Reply to comment]

    abg ben . dh join ! :D

    http://azrularm17.blogspot.com/2010/12/segmen-ben-ashaari-jum-berkenalan-d.html

    Peringatan



    Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

    Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

    Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

    Terima Kasih ..

    BEN ASHAARI