Lega..

 

Ingat charger dslr aku yang ghaib entah ke mana tu ? Pagi tadi kat opis , aku selongkar laci aku.. kot kot aku terletak kat situ .. huhu .. Buka laci pertama.. tu diaaaa . Sekali ternampak charger yang mana tertulis NIKON kat atas permukaan dia .. waahhh .. leganyaaa.. selamatt duit .. kalau tak sah sah aku sambar terus D90 ! Hhuhu.. terus aku mesej wife aku bagitau dah jumpa .. Yang pastinya balik nanti aku kena piat telinga sbb tuduh dia yang letak merata rata .. adeh ..

Dalam kepala aku lepas tu .. nak balik rumah nak cari kamera aku .. selagi tak selesai masalah ni , selagi tu aku dok pk .. huhu .. Dengan gembiranya aku keluarkan bateri kamera dan terus masukkn ke ruangan slot bateri tu ..

Erk... bukan !!!! Huwaa. ni mesti charger opis punya nihh .. Kalau ni opis punya , aku punya mana ???? Tidakkkk .. aku suh wife aku ingat balik mana dia letak charger tu sewaktu dia overhaul rumah ari tu ..

Dia masuk dalam stor.. punggah punya punggah .. tak sampai 5 minit .. dia jumpa !! Huwaaaaaaaaa.... geram aku ... ari tu dia dengan selamba katak kata tak tau .. huwaaa... nasib baik jumpa  ! Kalau tak malam tadi gak aku ajak dia g Alamanda .. Sambar D90 !

12 ulasan:

  1. 1st tadi mata tgk tajuk entry mcm tulis Lego...ahaks!!

    BalasPadam
  2. nasib baik jumpa.gigih jugalah dia cari kan.

    BalasPadam
  3. pergh...pegi sambar jek..yg lama pass sini..hehe

    BalasPadam
  4. hahahaha, kalau ben beli D90, yang lama tu bg tok yer... ehhe

    mujur jumpa yer

    BalasPadam
  5. Selamba katak pisang ke En Ben?Kelako!

    BalasPadam
  6. Salam Ben,
    awatla tak simpan dalam dry box terus .. huhuhu...

    BalasPadam
  7. sambar 5dmark2 la bro..hahaha

    BalasPadam
  8. jom ben baca tips fotografi kat blog saya www.afundee-photography.com

    BalasPadam
  9. BA:Ha3......umah kena overhaul....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.