Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 10 Disember 2010

Live @ KONSERT BSN ONLINE

 

 image BEST ? Best laa... pas media .. boleh merayau mana mana jer .. hehehe.. takat nak bergambar ngan artis tu , boleh je.. tapi hehehe.. lom teringin .. Kalau jumpa bro Amy Search .. yearghhhh .. Baru best !!!

Uik.. terkantoi juga aku disini .. Ingatkan takde orang cam aku .. hehehe.. kantoi ... Tu nanti cerita eh .. hehehe.. nak kena masukkan gambar sekali ..

Hurm... Aku sebenarnya tak gemar g konsert sebab bising.. aku lebih rela dengar mp3 jer .. hehe.. Bukan apa .. aku tak reti nak enjoy.. Nak jerit .. nak hangguk kepala .. Segan.. hahaha.. Tah .. dari dulu ..

Skang HUJAN dok main kat pentas .. tunggu SEARCH ni... lapar pon satu hal lagi .. hehee...

15 komen :

~hAKim ZaiLAn~ berkata... [Reply to comment]

caya lah brader ben!!

Kuronofu91 berkata... [Reply to comment]

peehh~~~~ sempat lagi update blog nuhhh..hahaha

Cahaya Kehidupan berkata... [Reply to comment]

owh...g konsert...hehe

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

ben..ko mmg blogger tegar..

pas tu y susah dpt...cayalah bro...peweettttttt

Cik Eka berkata... [Reply to comment]

pehh sempat lagi update belog..cayalah..hehehe.....

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

cayalah..nak tgk gambar amy..hehe

yuz berkata... [Reply to comment]

bestnyer........cayalah

Hanizan berkata... [Reply to comment]

best tu layan concert rock..

yuz berkata... [Reply to comment]

bestnyer....~

cek chun berkata... [Reply to comment]

pasni byk la dapat pass media kat tempat lain lak. tumpang sronok untuk ben nih :)

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Ben..wawaaa..jumpa blogger eks..eleh biasalahh, setelit cepat wooo sedenak nihh....

tiaris ahmad berkata... [Reply to comment]

beg cntik!!beli kt ne abg ben? hehe

@}KHaiZer-HaFidZ{@ berkata... [Reply to comment]

huhu.....aku nk beg biru tu !!! (tp xdpt....demn)

Biqque berkata... [Reply to comment]

kat i ada sekeping nih gambar u :D

MamaIeta berkata... [Reply to comment]

Abg Ben memang best lah!

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI