Pelik .. jangan pelik .. serius nih ..

 

image

IKLAN : Banyak lagi warna dan corak ... hanya di ISLAMICO PARADISE

 

Pasti ramai pembaca baru yang singgah di blog aku ni , timbul tanda tanya di benak mereka ... " Nape si BA BARACUS ni tamo balas komen eh ? Penat je aku tinggal komen .. "

Bagi yang dah tau jawapan aku ni .. terima kasih la yer .. sila sila g jengok shawls yang bermacam jenis yang terjual di blog mereka yang sudi mengiklankan produk mereka di blog aku ni ha..

Bagi yang tak tau dan nak tau .. Sebenarnya kan .. aku tak cukup jari nak balas komen .. lagi pon aku lebih suka menaip entri ni haa.. Kalau ada soalan maut yang ditanya maka aku akan jawab ler ..

Tak hargai pembaca ? Rasa korang la kan .. aku tak hargai ke ? Apakah dengan membalas komen dah cukup boleh melabelkan pembaca dihargai ? Mmg betul.. ada pembaca rasa lebih dihargai tetapi aku ada cara lain yang lebih kreatif untuk menghargai pembaca aku .. Namun begitu , apakan daya .. aku hanya bergerak sorang diri je.. Aku tamo orang lain tolong jawabnkan komen aku .. Biarlah tak jawab dari orang lain berlakon jawabkan ..

Ok .. aku rasa ramai dah kenal cara aku ni .. Bukan sombong mahupon malas tapi kesuntukan masa .. Aku ini bekerja di sebelah siang dan malamnya online pon sekadar lepas untuk update entri ..

Dan .. korang pon tau kan ..entri aku , non stop keluar..cam air jer.. Bayangkanlah .. skang ni dah lebih 40 ribu komen.. Kalau la setiap satu tu aku balas ... korang rasa aku kat mana skang ni ?

Yer.. tu bukan satu alasan untuk tidak membalasnya .. tapi kan .. macam aku kata tadi , aku ada cara lain untuk membalasnya lebih lagi komen yang patut dijawab dengan berhati hati .. Macam komen yang lebih pada menegur tu , aku tersenyum depan monitor je la... Ok pee.. sekurangnya aku yang baca segala komen tu .. bukan aku upah orang untuk baca kan ?

Lain orang lain cara ... kan ? Kalau semua cara sama jer , boring la dunia ni kan ....

 

image Total Girl @ ARDINI'S TREASURE

18 ulasan:

  1. hikhik, sye xkisah abg Ben xkomen.....thanx....

    BalasPadam
  2. saya pon .. hehe. tak kisah.
    wee~

    BalasPadam
  3. Salam..
    Dah tau dah..dan x kecik hati pun.hehe.

    BalasPadam
  4. 40ribu komen, gile tergeliat jari nak taip balas tuh uiiiyaiii...

    BalasPadam
  5. nazterjah xkisah pon..memahami situasi BA..BA, xde segmen best ag ke? tertunggu2 gak ni..uhuh

    BalasPadam
  6. Yang bro Ben baca. Tak balas pun tak pe. Hahahaha

    BalasPadam
  7. dah paham. kalau encik Ben tak hargai confirm x buat macam2 segmen untuk kitorang yang lain.. :)

    BalasPadam
  8. kadang2 entry saya ada yang 4,5 komen je..
    tu pun saya tak de masa sangat nak balas..
    hehhehe..

    BalasPadam
  9. hehe..takpe la,asalkan komen2 ni dibace..hehe

    BalasPadam
  10. tak per..faham sesangat...tak kecik ati pun..

    BalasPadam
  11. xkisah pun..haha..
    sbb blog abg ben ni best la :)
    kalau x, xlarat dah abg ben nak reply lagi, nak wat entry lagi..haaa.

    BalasPadam
  12. dulu sngt kecik hati "apesal brader ni tak nak balas komen wa"...penat wa support blog lu...tapi setelah bagi explanation utk berjota kalinya...so paham sudeh..haha

    Entry baru best..cepat jengah "Awas nyawa anda dan botol susu anda terancam"

    BalasPadam
  13. Kalau semua org mcm BA la.. ASyik nk update entry dan xnk komen langsung, mesti kt blog BA ni pun takde yg nk komen.. semua nk wat entri jer.. hehe

    BalasPadam
  14. ye paham..BA baca komen pun da bagus..

    BalasPadam
  15. Jangan takut BA, sy dah buat Entri pasal tu, pasal kesibukan BA.. hehe.. Dan jelaskan apa sebabnya.. ada kt entry disini

    BalasPadam
  16. betul betul betul... naseb baik tak wat chatbox.. kalau tak lagi laa tak cukup kaki skali.. hahaha

    BalasPadam
  17. xpe2...rara memahami keadaan anda..hehe...mybe buley bls yg penting2 kot...hehe

    BalasPadam
  18. kami memahami bro..dun worry, at least bro balas komen2 kami tu melalui entri dan juga segmen2 yg besh ni..


    Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.