Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 4 Januari 2010

KEMBALI DENGAN KONSEP ASAL

MAAFKAN AKU !

Aku dah terlajak terlalu jauh dari tujuan sebenar aku berblogging...aku terlalu mengejar hits demi membuktikan aku boleh melakukannya...ya , aku boleh tapi motif aku tak sampai ! so aku kembali kepada tujuan asal aku iaitu berkongsi cerita dengan rakan rakan pembaca blog aku...apa yang aku nampak dan apa yang aku rasa akan aku kongsi bersama dengan korang...

Sekali lagi aku mohon maaf...untuk permulaan tahun ni , biar lah aku bercerita tentang cuti awal tahun aku ...di kelantan ..ahaks..aku pernah janji pada korang dulu yang aku nak tunjuk gambar suasana di wakaf che yeh...ok..ari tu aku berjaya amik gambar kat sana..risau gak ..kang takut diorng ingat aku ni polis ke ..pegawai kastam ke...dok amik amik gambar kat situ...yelah , dengan size , gaya aku ni...maunye diorng tak ingat aku gitu..

Konsepnya sama mcm downtown di kuala lumpur ..atau tempat lain mungkin pasar malam la kot ? ..kat sini mcam macam ..aku sempat sambar dua helai tracksuit...ermm....harga , murah je la..dalam rm20-25 je..aku beli pun sebab terpaksa..aku terlupa bawak tracksuit...aku spesis tak pakai kain pelikat..hahaha..tak sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ada kejadian berlaku zaman kanak kanak dulu arr....sejak tu aku tak pakai ...nak tau ke ? ..tak yah laaa...nak gak ??? tak yah laaaa..malu la nak cita..haahhahaha....ok ok...aku tido....sedar sedar...kain mana aku mana..nasib baik budak lagi masa tu..hahahaha...

masa aku g ni pun sebenarnya aku tak beberapa sihat sangat...tapi dari aku dok terlepok kat umah , baik aku g jalan jalan...lama dah nak g wakaf che yeh ni...makanan pun banyak jual kat sini...


Begitulah adanya keadaan di sana...kalau korang g , singgah la sana..best....tawar abis abis..heheh


Kembali ke umah wife aku kat kelantan..hehehe

Ni ryyan..kalau korang nak tengok di masa kecik kecik..korang baca entri aku masa beraya kat kelantan tahun lepas..heheh..





Ok la..aku malas nak ngomel panjang panjang..ati tengah sakit lagi..nanti naik gak darah tinggi aku..tak berbaloi...apa apa , 'welcome back , BEN ASHAARI !!!! ' ..HAHAHAHHA
Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI